Skype Tempo Piano Lesson

15-05-2020
Skype Tempo Piano Lesson

TEMPO PIANO ONLINE

Lecțiile de pian online Tempo Piano sunt soluția ideală pentru studenții care au programul aglomerat, călătoresc frecvent sau pur și simplu nu pot găsi profesorul potrivit de pian în zona apropiată.

Prin intermediul lecțiilor de pian online Tempo Piano poți invața la pian indiferent unde locuiești. Poți lua lecții de pian online în confortul propriei case, fără a fi nevoit să îți faci griji în legătură cu vizitele profesorului de pian, orarul de peste zi samd. Poți chiar să accesați lecțiile de pian online / Skype în timpul călătoriilor, in vacantă - tot ce îți trebuie este accesul la un pian, laptopul, telefonul sau tableta și o conexiune la internet.

FĂRĂ INVESTITII IN ACHIZITIE

Dacă esti un începător și nu ai investit încă într-un pian, poți începe cu ușurință lecțiile de pian la un prieten, la școală sau la un studio de închiriere. Poți opta pentru inchirierea unui pian pentru doar o zi sau un final de saptamana, viziteaza site-ul Zebra Music -  sau oriunde ai o conexiune bună la internet și acces la un pian.

PROFESORUL TĂU ONLINE 

A avea lecții de pian online prin Skype Tempo Piano nu este foarte diferit de a avea lecții personale de pian. Profesorul tău de pian online / Skype poate să te audă și să te vadă exersand ca si cum ar fi în persoană la tine acasă; el poate demonstra pentru tine, poate oferi sfaturi, explicații și instrucțiuni.

FLEXIBILITATE 

Dacă există vreo diferență în ceea ce privește lecțiile de pian online / Skype, este că acestea sunt mult mai eficiente decat lectiile la domiciliul tău sau la scoală. Nu se pierde timpul pentru a parcurge distante între casă si  sediul scolii/clubului, găsirea unui loc de parcare disponibil pentru o oră, nu trebuie sa fii insotit de un adult (acesta de obicei isi petrece timpul stand la telefon în masina sau pur și simplu se plimba, iroseste timpul), încălzirea inainte de a canta la pian, reglarea banchetei pianului sau aranjarea partiturii. Tu și profesorul tău de pian online / Skype sunteți gata să invatați din primele câteva secunde de conexiune live. Deoarece stați amândoi la piane, economisești timp prețios, fără a fi nevoit să schimbi locurile în mod constant pentru demonstrațiile profesorului tău de pian.

NU IROSESTI BANII

Cele mai multe cluburi de muzică, îți oferă abonamente "tentante" de 4/6 sedinte lunare pentru care iti oferă o reducere de 10% la plata integrală a abonamentului, In fond....acestia se asigură ca vor incasa banii si îsi vor asigura bugetul pentru luna în curs. In speță....de ce cele mai multe ori apar necunoscute în programul tău, drept pentru care tu nu vei ajunge la toate orele de pregatire.

Vei primi orele în alta lună de curs?

Iti vor returna sumele?

Niciodată !!

Abonamentul este platit. Tu ai ales acest serviciu pentru cei 10 % discount :(

 

NIVELUL PREGĂTIRII

Lecțiile noastre de pian online / Skype Tempo Piano sunt predate si sunt adaptate nivelului tău de pregătire, astfel că vei putea avea acces la nivelul următor pentru a-ți realiza aspirațiile în muzică.

INCEPI IN 3 MINUTE!

Este cea mai rapidă modalitate pentru a iți alege cel mai bun profesor de pian posibil pentru tine! 

Completează formularul de mai jos si vom veni "alături" de tine în cel mai scurt timp.

Formular solicitare lectiie online Skype Tempo Piano