115310
97 lei
+
Favorite
Livrare
Plata
Avantaje
    Tag-uri

Căștile Soundsation MH-70BT, datorită funcției integrate „BT Audio Streaming”, sunt ideale atât pentru ascultarea muzicii, cât și pentru gestionarea de la distanțăa  apelurilor telefonice de pe tabletele și smartphone. 

Căștile MH-70BT sunt echipate cu un microfon integrat și butoane cu care puteți accepta sau încheia un apel telefonic. Butoanele pot fi de asemenea folosite pentru a regla volumul unei melodii sau pentru a trece la ascultarea unei alte melodii.

Căștile sunt realizate dintr-un material rezistent și reglarea asigură un confort și o potrivire optimă. Funcția integrată „Streaming audio BT” vă permite să utilizați fără fir căștile MH-70BT prin asocierea cu dispozitive de la distanță, cum ar fi smartphone-uri sau tablete. F

Folosind adaptorul de cablu și jack-ul adaptor, căștile pot fi conectate si cu cablu la orice dispozitiv audio care are o ieșire pentru căști dedicată (PHONE).

Calitatea, versatilitatea, designul și raportul calitate / preț excelent sunt caracteristicile care fac căștile MH-70BT un produs care satisface toate nevoile.

Brand:
Soundsation
Diametru difuzor:
  • 1.6"
Cod EAN:
8054301335141