Soundsation PCM-8000 MATCH - Set 2 Microfoane Condenser ( Ansamblu Coral, Cinele, Percuție, Instrumente acustice și Pian)

117380
513 lei
+
Favorite
Livrare
Plata
Avantaje
Produse similare

Garantie 2 ani

    Tag-uri

PCM-8000 MATCH este un set de două microfoane tip condenser cu o diafragmă de 16 mm, concepute pentru captarea stereo a instrumentelor acustice, tobelor, corurilor si ambianta live. Microfoanele sunt imperecheate cu o toleranța în limita a 1 dB și sunt echipate cu selector gain 0dB / -10dB și low-cut de 100Hz pentru a se adapta la toate sursele și preamplificatoarele de microfon (este necesară phantom power + 48V).

Kitul - conținut într-o carcasă practică din plastic cu căptușeală de protecție, pe lângă cele două microfoane, include două suporturi shockmount cu adaptoare cu șurub de la 3/8 "la 5/8", distantier și două pop-filter.  de tip cardioid se bazează pe o diafragmă placată cu aur de 16 mm.

Procesul de placare cu vapori de aur depuși pe suprafață conferă greutate redusa, o capacitate electrică excelentă și un răspuns liniar în frecvență. Corpul microfonului, din metal ușor și robust, conține preamplificatorul JFET pentru a menține o izolare ridicată între nivelul de intrare și ieșire și un zgomot redus.

Brand:
Soundsation
Caracteristica polara:
  • Cardioid
Cod EAN:
8054301334120