Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

AC/DC il da afara din trupa pe Brian Johnson

[21.03.2016]

O sursa apropiata trupei AC/DC a confirmat recentul zvon pornit de comediantul Jim Breuer (care, ulterior, si-a retras afirmatia), cum ca trupa l-a dat afara pe cantaretul Brian Johnson.

"Tot ceea ce domnul Breuer a spus este adevarat", a spus sursa.

Informatorul nostru, vorbind numai in spatele unui val de anonimitate, a spus ca loialitatea sa se afla cu Brian Johnson si de aceea isi risca locul de munca prin informatiile pe care le ofera. "Jonna [Brian] e un tip fabulos si mereu a fost tratat de rahat. Intr-adevar, are probleme de auz, dar nicidecum asa serios cum se vehiculeaza. Asta a fost doar o scuza ca sa-l dea afara din trupa, de fapt."

Sursa anonima afirma ca Angus Young, chitaristul si singurul membru original ramas, si-a micsorat aria de cautare la doua sau trei persoane, relativ necunoscute in afara tarilor lor de origine, spulberand celelalte zvonuri ale unui posibil mashup de staruri rock. "Nu sunt nume foarte cunoscute. Trupa niciodata nu a luat in considerare nume mari pentru a-l inlocui pe Brian. Cred ca vor sa gaseasca o persoana noua, talentata."

"Planul este sa se decida in privinta unui cantaret in urmatoarele saptamani, poate mai repede, turul sa fie reprogramat si sa se intoarca pe scena cat mai repede, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat."

Intrebat daca AC/DC planuieste sa se retraga in urma turului, sursa anonima s-a aratat increzatoare in faptul ca trupa va continua.

"Nu, nu, un motiv suplimentar pentru un nou interpret este faptul ca se lucreaza la idei noi de antece. Cred ca Angus vrea sa se intoarca in studio dupa o scurta pauza. Nu prea mai este o trupa, ci un brand, precum KISS, ceea ce e cam nasol."

Totusi, fanii ocazionali vor fi fericiti sa afle ca trupa nu are planuri sa isi incetineasca ritmul, iar fanii inversunati AC/DC spun ca ar vrea mai repede ca grupul sa isi incheie cariera intr-un stil mare, decat sa isi bata joc de mostenirea lor prin intermediul unui cantaret de karaoke. "A fost greu sa-l pierdem atat pe Malcom Young, cat si pe Phil Rudd", spune un fanatic AC/DC pe nume Steve Wilkinson, "acum ca Brian pleaca , mai poti numi aceasta trupa AC/DC? Nu vreau sa-i vad ajunsi la festivaluri ieftine precum Lynyrd Skynyrd, asta ar fi absolut patetic."

Johnson a inlocuit pe originalul membru Bon Scott al AC/DC in anul 1980, iar mai tarziu in acelasi an, trupa a scos unul din cele mai de succes albume ale sale, "Back in Black". AC/DC a luat nastere in Sydney, Australia, 1973 din dorinta lui Angus si Malcom Young care au vandut peste 200 milioane de albume peste tot prin lume.

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.