Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Yamaha Clavinova sunt cele mai versatile și ușor de utilizat piane digitale

Revista TIME a numit seria Yamaha Clavinova, ca fiind unul dintre "cele mai influente 50 de gadget-uri ale tuturor timpurilor".
[23.05.2017]

Ultimele modele Yamaha Clavinova oferă îmbunătățiri impresionante în ceea ce privește redarea sunetului și confortul interpretării.

Yamaha seria Clavinova CLP-600, este cea mai recent adaugată la linia Clavinova, linia premiată de la Yamaha.

Aceste noi modele  de piane digitale - Clavinova CLP-625, CLP-635, CLP-645, CLP-665GP, CLP-675 și CLP-685 - oferă îmbunătățiri impresionante de redare a  sunetului și confort in interpretare. S-au adăugat, de asemenea, opțiuni de finisaj(culoare) și construcție.

Odată cu introducerea seriei CLP-600, Yamaha arată încă o dată de ce Clavinova, pe care revista TIME a numit-o anul trecut ca fiind unul dintre "cele mai influente 50 de gadget-uri ale tuturor timpurilor", este lider al categoriei de piane digitale.

Modelele CLP-675 și CLP-685, modele de vârf, oferă noua acțiune(sistem mecanic) a claviaturii Yamaha GrandTouch Keyboard, care oferă expresivitatea și răspunsul dinamic al unui pian acustic. De la cele mai silențioase până la cele mai puternice pasaje, sentimentul interpretării este consistent și autentic.

Pentru prima dată, toate modelele de pe linia Yamaha Clavinova sunt încărcate(echipate) cu două sunete excelente de pian acustic, prin eșantionare(înregistrare) meticuloasă, Yamaha CFX și Bösendorfer Imperial. Fiecare pian are, de asemenea, un set de eșantioane binare(stereo) CFX, care fac interpretarea cu căști audio o experiență impresionantă și apropiată de realitate.

Un alt plus semnificativ pentru seria Yamaha CLP-600 este capacitatea audio Bluetooth, disponibilă pentru modelele CLP-645, CLP-675 sau CLP-665GP. Utilizatorii pot transmite muzică de pe un dispozitiv mobil prin difuzoarele de înaltă calitate ale pianului și pot chiar să cânte împreună. Conectare unui pian Yamaha CLP cu un telefon sau cu un smart device este foarte usoară si creativă.

Seria Yamaha CLP-600 aduce o altă îmbunătățire: Piano Room, oferă un mediu dedicat, în care pot fi ajustate detalii fine, cum ar fi poziția capacului, răspunsul(dinamica) la atingere, setările de rezonanță și locația in cameră, permițând muzicianului să își personalizeze interpretarea la pian.

"Am adăugat câteva îmbunătățiri semnificative care fac aceste noi modele de pian digital cele mai versatile și ușor de utilizat piane digitale pe care le-am oferit vreodată", a declarat Dane Madsen, manager de marketing la Yamaha Corporation of America. "Caracteristici tehnice cum ar fi acțiunea tastaturii GrandTouch pe modelele de vârf, probele binare(stereo) uimitoare și conectivitatea audio Bluetooth fac linia Yamaha Clavinova CLP-600 mai atrăgătoare pentru familiile și persoanele care caută o alternativă la un pian acustic ".

Între sunetul lor de calitate, apasarea autentica a claviaturii și o multitudine de finisaje și prețuri, Yamaha Clavinova CLP-600 se adresează oricărui tip de int, de la un începător la un virtuoz. Elementele noi estetice, cum ar fi finisajele actualizate și linia cabinetului, ușurează găsirea unui model care arată minunat în orice cameră din casă.

Noua serie de piane digitale este, de asemenea, poziționată perfect pentru piața educațională, în scolii sau cluburi de muzică, datorită combinației sale de calitate-construcție-fiabilitate. Sunetul eșantionat de pian acustic face ca aceste instrumente să fie ideale pentru scenă și studiouri de înregistrare.

Preturi si modele

Yamaha Clavinova CLP-625

Yamaha Clavinova CLP 625

Yamaha Clavinova CLP-635

Yamaha Clavinova CLP 635

Yamaha Clavinova CLP-645

Yamaha Clavinova CLP-645

Yamaha Clavinova CLP-675

Yamaha Clavinova CLP 675

 

 

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.