Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Adele - UK & European Tour 2016

[25.05.2016]

Cu ocazia turneului Adele în Europa din 2016 ce se va termina în data de 15 iunie îți facem cadou colecția de partituri Adele: The Best of – Easy Piano împreună cu orice comandă de pian digital Yamaha plasată pe site-ul musicandmore.ro, până la data de 15 iunie inclusiv.

În urma succesului răsunător al ultimului album „25”, Adele pornește într-un nou turneu internațional. Întrucât a câștigat mai multe premii Grammy, un premiu Oscar pentru cântecul Skyfall din James Bond, a vândut milioane de albume în întreaga lume și a devenit extrem de apreciată din punct de vedere critic, acest turneu necesită un sunet instrumental de înaltă calitate.

În timpul turneului, Adele va fi acompaniată la un pian Yamaha C3XSH silent grand, instrument ce a fost ales atât pentru caracteristicile sonore excepționale, cât și pentru funcțiile extinse audio și MIDI ce permit conectarea instrumentului la dispozitive audio externe, foarte util în eficientizarea producției audio live.

Născută la Londra în 1988, Adele a studiat la școala de arte BRITS și a început cariera prin încărcarea unui demo cu 3 piese pe site-ul MySpace. Acest demo a atras atenția liderilor din industria muzicală și a dus la apariția primelor două albume – 19 și 21 – ce s-au dovedit hituri globale.

În anul 2015, seria de piane Yamaha SH Silent Piano a câștigat premium „Best Acoustic Piano” la gala UK Music Industry Awards, primind anterior și un premium denumit „Quiet Mark” din partea Noise Abatement Society.

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.