0 Cosul tau COS

BOSS anunta lansarea noilor modele de amplificatore penrtu chitara electrica NEXTONE

23-11-2018
redactat de

BOSS si-a extins gama de amplificatoare pentru chitara electrica cu noile modele BOSS Nextone-Artist si Nextone-Stage. Aceste doua combo-uri care au ca scop trecerea la urmatorul nivel al amplificatoarelor de chitara.

Ambele modele dispun de tehnologia Tube Logic si optiunea a 4 tipuri de amplificatoare analogice Clasa AB. Acestea sunt selectabile din panoul principal: 6V6, 6L6, EL84 si EL34. BOSS Nextone dispune de doua canalea "Clean" si "Lead", switch-uri pentru ton, EQ cu 3 benzi si potentiometru de control pentru functia "Presence".

Versatilitatea acestor modele de amplificatoare este uimitoare datorita modului prin care iti poti personaliza setarile. De asemenea acesta ofera si posibilitatea de editare a efectelor cu ajutorul calculatorului utilizand editorul Nextone.

Amplificatorul de chitara BOSS Nextone dispune de o serie de efecte on-board precum Delay, Reverb si Tremolo si posibilitatea de control a puterii.
Alte caracteristici includ Line-Out, Phone/Recording Output si conexiune USB.

Atat Nextone-Stage cat si Nextone-Artist sunt echipare cu difuzoare de 12 inchi. Nextone-Artist dispune de oputere de 80 W iar Stage de 40 W.

Pentru comenzi online al acestor amplificatoare acceseaza link-ul: musicandmore.ro/boss-nextone

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou