Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

BOSS GT-1 – cel mai ieftin procesor multi-efect al seriei

[15.11.2016]

Seria de procesoare multi-efect pentru chitare electrice, BOSS GT, este renumită pentru sunetele de calitate ridicată, dar în trecut procesoarele acestei serii nu erau tocmai accesibile chitariștilor începători. Noul model BOSS GT-1 beneficiază acum de un preț de achiziție redus, fiind cel mai ieftin procesor multi-efect din gama de produse GT.

Chiar dacă are un preț accesibil de aproximativ 950 lei, BOSS GT-1 incorporează același motor de sunete al modelului de top din această serie, BOSS GT-100, și oferă astfel cele mai bune tehnologii de procesare precum MDP – „Multi Dimensional Processing” și COSM – „Composite Object Sound Modelling”, oferind posibilitatea de a simula o gamă largă de efecte și amplificatoare clasice și moderne.

BOSS GT-1 este un procesor pentru chitară electrică ce include o multitudine de efecte, precum overdrive, modulație, wah, reverb, delay etc. Interfața procesorului este ușor de utilizat, permite sortarea patch-urilor în funcție de genul muzical sau tipul de efect, iar prin modul de editare incorporat „Easy Edit” poți ajusta ușor efectele încărcate.

Tastele de pe panoul frontal au rolul de a activa sau dezactiva fiecare grupă de efecte, dar pot fi folosite și pentru a accesa parametri precum fine-tuning, footswitch-uri pentru comutarea patch-urilor, pot activa tuner-ul sau pot controla un looper inclus ce beneficiază de un timp maxim de înregistrare de 32 de secunde.

Procesorul BOSS GT-1 poate fi alimentat cu baterii 4 baterii AA sau cu un alimentator standard de 9V. Este echipat și cu un port USB folosit pentru a înregistra sau a face re-amping, dar și pentru a modifica patch-urile prin software-ul BOSS Tone Studio sau pentru a adăuga noi patch-uri ce pot fi descărcate gratuit de pe site-ul BOSS Tone Central.

În urma lansării, procesorul BOSS GT-1 a captat atenția muzicienilor și a magazinelor de specialitate, fiind considerat un rival formidabil al procesoarelor multi-efect de buget.

Procesor chitara electrica BOSS GT-1Procesor chitara electrica BOSS GT-1Procesor chitara electrica BOSS GT-1Procesor chitara electrica BOSS GT-1

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.