Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Acum poți cânta rock de la ce vârstă vrei!

[16.09.2016]

Soundsation lansează noi chitare electrice Rocker, de mărime trei sferturi.

Chitarele din seria Rocker reprezinta un clasic revizitat, cu dublu cutaway, corp din lemn de tei (basswood), și 3 doze single coil ce asigura un sunet rock garantat.

O alegere excelentă pentru începători, chitarele Rocker sunt disponibile acum și în mărime 3/4 (trei sferturi), perfecte pentru cei mici.

La fel ca o chitară electrică de mărime normală, chitarele electrice Rocker trei sferturi sunt echipate cu aceleasi caracteristici ca ale chitarelor de mărime standard, astfel: au un switch în 5 poziții și potențiometre pentru ton și volum, asigură flexibilitatea necesară pentru a obține un sunet bun potrivit muzicii blues, rock, funk și multe alte genuri pentru care cele 3 doze single coil au fost folosite de-a lungul timpului.

Soundsation Rocker 3/4 prezintă o tastieră completă, cu 21 de freturi, cu o scala scurta. Pe lângă posibilitatea construirii unei chitare compacte, scala scurtă face corzile să fie mai moi în acordaj standard. Astfel, e nevoie de mai puțin efort pentru a fi apăsate, iar chitara Rocker trei sferturi este mai blândă cu degetele micilor chitariști.

Disponibile într-o varietate de culori, și cu un preț pe măsură, chitarele Soundsation Rocker trei sferturi, acum în stoc la Music and More!

 

 

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.