Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Claviaturile MIDI Nektar Impact GX49 si GX61

[20.02.2017]

Compact. Puternic. Control.

La Music and More, distribuitor autorizat Nektar, sunt acum disponibile si noile modele ale seriei GX, respectiv Impact GX49 si Impact GX61.
Produsele Nektar sunt sinonime cu DAW integration si modelelele Impact GX49/61 nu sunt o exceptie. Design-ul compact face ca acest model sa fie foarte comfortabil de folosit in fata unui computer si ofera o functionalitate puternica, una pe care nu o poti gasii nici macar la controllere mai inteligente. Cand inspiratia te loveste, modelele Impact GX49/61 ofera optiuni de a captura ideeile foarte rapid fara ca acestea sa fie pierdute.

Modelele Impact GX49/61 sunt instrumente dinamice si expresive, construite pentru compozitie si performanta alaturi de computerul tau. Interfata simpla reprezinta o intrare minunata in lumea controlerelor de la Nektar.

Aceasta are claviatura cu 49 de note (4 octave) respectiv 61 (5 octave), pitch-bend wheel, modulation wheel si conector pentru pedala. Doua butoane multicolore permit deplasarea ambitusului de la -3/+4 octave iar un LED isi schimba culoarea pentru a arata pozitia exacta. Modelul Impact GX este foarte bine echipata pentru a livra un flux de lucru minunat.

Butoane dedicate de transpunere iti ofera posibilitatea de a deplasa ambitusul claviaturii cu +/-12 semi-tonuri. Butoanele pot fi rapid reprogramate pentru a schimba Global MIDI Channel sau sa trimita mesaje Program. In plus, poate fi alocat un potentiometru pentru a prelua controlul asupra oricarui paramentru MIDI, acesta, in mod implicit, controleaza volumul mixer-ului.

Integrarea DAW de la Nektar face usoara folosirea acestora si o placere in interpretarea la aceasta. Odata cu Impact GX49/61 controlerul de claviatura face parte din sistem, oferindu-ti libertate totala pentru a compune, interpreta si exersa fara a mai fi nevoit sa te folosesti de mouse tot timpul.

Opt butoane proiectate special pentru controlul DAW, sunt pe centrul modelului Impact GX. Sarcini esentiale, cum ar fi activarea sau schimbarea melodiilor sunt foarte repetitive, iar folosirea mouse-lui de fiecare data poate ucide orice samanta de inspiratie. In modelul Nektar impact GX49/61 sunt integrate 8 butoane cu functionalitati extinse pentru a include controlul peste transport si o gazda pentru alte functii DAW importante.

Modelul Impact GX este si un MIDI controller si un DAW controller. Daca folosesti software MIDI care nu este suportat de Nektar DAW Integration, o gazda de optiuni iti este valabila pentru a monta singur MIDI controller-ul.
Fiecare buton programabil MIDI, din cele 14, modulation wheel, pedala si bineinteles butonul mare de control pot fi programate sa trimita mesaje MIDI cc.

Pentru ca este un dispozitiv ce se poate alimenta prin USB, modelul Impact GX, poate fi conectat la toate dispozitivele cu USB compatibile cu clasa MIDI. In acestea sunt incluse toate versiunile de Windows, de la XP in sus, Apple OS X10.5 sau mai sus plus Linux ( atat timp ca un driver USB MIDI este instalat).

Nektar Impact GX49:
GX49         

Nektar Impact GX61:

    

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.