0 Cosul tau COS

Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 - Roland prezintă VT-4 Voice Transformer

16-10-2018
redactat de Ion Stanciu

Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 - Roland anunță VT-4 Voice Transformer, un puternic procesor de efecte pentru vocea umana. Compact și ușor de utilizat, VT-4 permite utilizatorului să conecteze rapid un microfon și să realizeze sunete vocale unice performante. Vor fi disponibile efecte precum: armonie, vocoder, schimbare de pitch, tuning, ambianță și alte efecte de înaltă calitate, oferind totul, de la augmentare subtilă până la transformare radicală. Roland VT-4 este un companion must-have pentru cântăreți, DJ-i, prezentatori pe web și oricine își folosește vocea într-o aplicație creativă.

 

 

Personalizati-vă vocea

Roland VT-4 este un procesor de voce multi effect pentru cel mai important instrument - vocea umană. Și ca și vocea umană, Roland VT-4 este ușor de folosit, dar cu toate acestea, incredibil de eficient. Indiferent dacă esti un artist de muzică electronică, DJ sau solist vocal într-o trupă, VT-4 iți permite să modelezi propriile sunete vocale, de la augmentare subtilă la transformare radicală. Totul este la îndemână, fără un meniu de navigat greoi sau programat anterior. Efectele te vor lăsa sa faci ce doresti: armonizare, vocoding, schimbarea pitch-ului, hard tunning și multe altele, sunt doar la un buton distanta. Mărimea compactă și durata bateriei de cinci ore poate fi inca un argument puternic in utilizare.

 

 

Incredibil de creativ

Stilurile muzicale actuale folosesc din ce în ce mai mult sunete vocale neobișnuite, cu prelucrare complexă, făcându-le să iasă în evidență și să atragă atenția ascultătorului. Cu Roland VT-4, ai la dispoziție o mulțime de efecte vocale, moderne și vintage, fără a fi nevoie să apelezi la o configurație complicată cu un computer și plug-in-uri interminabile. Toate efectele sunt on-board, de la delay și reverb la efecte de vocoding. Interfața orientată spre tine, te ajuta să navighezi în timp ce cânți.

 

 

Cine vrei să fi?

Pitch-uri care sună foarte bine și efectele incluse sunt foarte greu de obținut în cazul în care nu există un computer. Cu Roland VT-4 ai un control perfect și rapid, atât pe pitch, cât și pe efecte, cu fadere dedicate pentru fiecare sectiune. 

 

 

Efecte nebanuite

Realizarea efectelor vocale complexe este ușoară cu Roland VT-4 și poți utiliza simultan mai multe efecte. Utilizeaza butonul central Auto-Pitch pentru a regla doar cantitatea potrivită de efect adaugata apoi apasă butonul Megafon pentru a obține un caracter putin murdar/vintage. Sau, accesati vocoderul cu un tape delay sau un chorus vintage, la o singură atingere, astfel încât să puteți obține diferite caracteristici de tip vocoder, diferite efecte lo-fi, armonii multi-tmbrale și tipuri distincte de reverb și delay. Adauga cate efecte doresti și apoi ține apăsat buton Preset pentru a salva setarea pentru mai târziu. Schimbarea preseturilor și reglarea este lină și imediată, fără rezultate discordante, glitch-uri sau întreruperi.

Control MIDI

Roland VT-4 funcționează excelent stand along și poate armoniza și fără altă conectare cu device-uri dedicate. Dar,  conectarea unei claviaturi MIDI la VT-4 deschide noi posibilități și mai expresive, permițându-ti să controlezi în timp real Auto-pitch, Harmony și Vocoder cu notele pe care le cânți la claviatura.. Poți să-ți acordezi tonul vocii cu note specifice pe măsură ce cânți sau să poți crea armonii instant multi-voci atunci cand formezi acorduri. Dimensiunea mică a lui VT-4 se potrivește perfect pe carcasa claviaturilor și se integrează ușor în configurația ta.

 

 

Fara limite

Fie că este vorba de un podcast săptămânal, fie de o seară de karaoke, dacă vrei sa difuzezi vocea pe internet, ai atâtea moduri de a iesi în evidență cu VT-4. Combinația de dimensiuni reduse, comenzi simple și capabilități audio USB ale lui VT-4 îl fac unic. Daca doresti sa modifici vocea pentru o prezentare pe YouTube, streamingul jocurilor, podcasting și multe altele aplicatii poti face asta adaugand vocii tale umor, drama, inteligență și varietate. Imaginația ta este singura limita

 

De unde il cumperi ?

Poti comanda on line aici sau vino la showroom Roland de la Music and More

 

 

 

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou