0 Cosul tau COS

How much is enough? Cezar amassing a huge Schecter guitars collection

23-02-2021
redactat de Ion Stanciu
How much is enough? Cezar amassing a huge Schecter guitars collection.

Chitara electrică Nick Johnston Traditional de la Schecter ajunge sub degetele lui Cezar Popescu, endorser Schecter Guitars. 

"Am 'pandit' modelul NJ de la Schecter inca de cand a aparut iar cand cei de la Music and More au adus unul si mi l-au dat in probe am stiut ca nu il voi mai returna niciodata. A devenit instantaneu chitara mea numarul unu.”

Cezar POPESCU

Artiști de renume, precum Disturbed, Avenged Sevenfold, The Cure, Papa Roach, Seether, Prince, Stone Temple Pilots, Nevermore și Black Label Society sunt dintre cei care interpreteaza la acest model. 

Shecter Nick Johnston Traditional este un vis al chitaristilor de metal și rock. Proiectată împreună cu virtuozul instrumentist al rockului progresiv Nick Johnston, această chitară electrică solidbody este construită pentru  un ton unic.

 

 

Având un corp ușor, rezonant de arin și gât de arțar cu tastatură din abanos, această chitară oferă un sustain excelent și se simte uimitor în mâinile tale. Un trio de pick-uri Schecter Diamond Nick Johnston cu o singură bobină este, de asemenea instalat la bord pentru un ton curat.

 

 

Nick Johnston a proiectat această chitară pentru a cânta la ea!

 

Nick Johnston a pătruns pe scena rockului progresiv în ultimul deceniu ca un jucător tânăr și vizion

ar care se baza pe multe stiluri pentru a produce sunete cu adevărat inovatoare și instrumente melodice. Este cunoscut pentru munca sa incredibilă, iar Nick Johnston Traditional are un gât subțire de arțar, în formă de C, ideal pentru explorarea tipului de artă agresivă pentru care Johnston a devenit cunoscut

Tastatura de abanos cu 22 de frete extra-jumbo produce o intonație minunată și este netedă și receptivă. Și incrustările de tastatură din alamă, foarte cool, adaugă un aspect atrăgător acestui gât deja uimitor.

 

Trei pickup-uri cu o singură bobină oferă ton unic

 

 

Trei pickup-uri Schecter Diamond Nick Johnston Singe-coil vă oferă o gamă masivă de tonuri clasice cu o singură bobină. Și cu un selector de preluare în 5 direcții și controale master pentru ton și volum, puteți forma în configurații subtile de formare a tonului, de la clar și cântat la dur și puternic. Și un pod Diamond Vintage Tremolo adaugă suport tonal stelar și colorare tremolo arsenalului tău.

 

 

 

 

 

Schecter Guitar Research și-a consolidat statutul de elită ca una dintre cele mai importante companii de chitare din lume, oferind chitare și basuri electrice, chitare acustice și instrumente custom shop muzicienilor din întreaga lume din peste 150 de țări. Linia sa de chitare și basuri în continuă evoluție și expansiune face apel la un spectru larg de jucători și stiluri muzicale diverse. Practica sa de bază oferă instrumente de înaltă calitate cu componente profesionale la un preț accesibil. 

 

 

Viziteaza pagina de facebook - CEZAR POPESCU