Kit-uri Roland pentru tobele electronice TD-11

28-02-2017
redactat de Music and More

Roland a adaugat de curand un nou kit la colectia lor de tobe electronice Roland TD-11. Ultimul kit care poate fi folosit la modulul Roland TD-11 este TD-11KVSE, cu acesta facandu-se un total de trei kit-uri, toate cu acelasi modul si nume similare. Deci, care sunt diferentele intre acest trio TD11?

De ce sunt trei modele? Citeste in continuare si speram sa te putem lamuri.

Roland TD-11 s-a dovedit a fi foarte popular intr-un fel sau altul. De fapt, Roland TD-11KV este cel mai bine vandut kit de aici, datorita faptului ca a fost primul kit Roland de pe piata cu toate mesh head-urile la un pret de aproximativ £1000. Tot sunetul de la un kit V-Drum vine de la un modul sau “creier” care preia semnalul venit de la pad-uri si-l transforma intr-un sunet de toba minunat. De aici isi iau kit-ul de tobe numele. TD-11 este numele pentru module si literele care urmeaza face referire la o anumita combinatie de pad-uri, stand si hardware. Cele 3 modele din gama sunt: TD-11K, TD-11KV si acum TD-11KVSE.

Kit TD-11K

TD-11K este cel mai accesibil kit din aceasta gama Roland TD-11 si este minunat pentru cineva care cauta un kit V-Drum sub £1000. Foloseste un mesh PDX-8 de 8” pentru snare si pad-uri din cauciuc de 8” PD-8 pentru tom-uri. Hi-hat-ul este unul de 5” CY-5 cu o pedala pentru control FD-8 pentru a o deschide sau inchide si toba pentru bass este un KD-9 foarte sensibila. Cinelurile crash si ride sunt CY-8 de 8”dual-trigger. Toate aceste tobe stau pe un MDS-4V, care este un stand compact, portabil si foarte rezistent.

Kit TD-11KV

TD-11KV este primul kit din aceasta gama care foloseste mesh drums pentru snare si toate tom-urile si deasemenea cymbalurile superioare. Foloseste acelasi stand, sistem hi-hat, snare si pedala kick ca si la TD-11K dar in loc de tom-uri de cauciuc foloseste doua pad-uri PDX-6 pentru tom-urile montate pe suport si un PDX-8 pentru tom-ul de la sol. Cinelurile sunt si ele mai sensibile si mai realistice.

Cu un CY-12C pentru crash si un cinel CY-13R 3-way pentru ride. Aceste cineluri au tendinta sa se balanseze mai mult, exact ca un cinel acustic, acesta avand 3 zone de lovire care iti permit sa declansezi bell-ul, bow-ul si sunetele de margine. De ce ai alege acest kit in detrimentul celui mai ieftin, TD-11K? Mesh head-urile se simt mult mai naturale, ca si cand ai canta la unele acustice. Pot fi fixate exact ca cele acustice permitandu-ti sa reglezi tensiunea exact cum iti doresti. Ca sa fim sinceri, se simt mult mai bine. Sunt deasemenea un pic mai silentioase, fac mai putin zgomot fizic.

Kit TD-11KVSE

TD-11KVSE – Iti place totul la TD-11KV dar totusi vrei ceva mai mare? Nu trebuie sa mai cauti. TD-11KVSE este acelasi kit de tobe lectronice ca si TD-11KV exceptie facand standul MDS-9C mai mare. Acesta iti permite mai multa felxibilitate cu amplasamentul pad-urilor si inaltimea. Deasemnea la pachet cu sistemul de hi-hat VH-11 ceea ce inseamna ca acesta chiar se potriveste pe un stand. Se misca sus-jos la fel cum te-ai astepta la un hi-hat sa functioneze. Acest lucru este de obicei implementat kit-urilor cu un pret mult mai ridicat. Cireasa de pe tort o reprezinta cinelul extra CY12C. Acest lucru face sa ai 2 cinele crash in loc de unul singur. Recomandam acest kit de tobe electronice persoanelor mai inalte si celor care for sa fie mai flexibili cu aranjarea pad-urilor.

Testează întotdeauna înainte de a cumpăra.
Exista un set de tobe electronice pentru fiecare buget și pentru fiecare doritor in functie de abilitatea acestuia. Dar, care este potrivit pentru tine? La această întrebare, poti afla răspunsul prin vizita in magazinul noastru Music and More din Bucuresti sau prin accesarea site-ului nostru www.musicandmore.ro. Nu este o opțiune in alegerea setului de tobe, dar….. dacă doresti, trimite un e-mail sau sună și putem răspunde, în detaliu,cu plăcere, la orice întrebare ai avea. Între timp, aici este o diagramă comparativă pentru cele mai vandute seturi de tobe electronice de la Roland V-Drum, seria 11K.

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou