Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Lineup-ul reuniunii Guns N' Roses

[17.03.2016]

    O fata de toba cu autografele artistilor Guns N' Roses anunta lineup-ul pentru reuniune.

    O poza cu o fata de toba postata pe pagina de social media a lui Sureshan Pather, semnata de membrii Guns N' Roses, se pare ca in mod neintentionat a lasat de stiut fanilor lineup-ul GNR pentru turul de reuniune.

    Fata de toba semnata de artistii GNR urmeaza sa fie licitata intr-un viitor eveniment.

    Fanii care si-au dorit ca lineup-ul sa contina membrii originali din 1986 vor ramane usor dezamagiti, caci nici bateristul Steve Adler, ori inlocuitorul sau, Matt Sorum, nu se vor alatura turului de reuniune. Axl Rose va mentine formatul actual cu bateristul Frank Ferrer.

    Cand zvonuri despre reuniune au inceput sa iasa la suprafata, fanii au dezbatut daca Adler sau Sorum ar trebui sa aiba privilegiul de a fi cei din spatele tobelor. Faptul ca Sorum a fost eliminat este surprinzator, intrucat a cantat si in supergrupul Velvet Revolver impreuna cu Slash si basistul Duff McKagen, in urma zilelor lor cu GNR.

    De asemenea, fanilor le mai este spulberat visul de a-l vedea pe chitaristul original Izzy Stradlin, caci GNR va pastra, iarasi, formatul actual impreuna cu Richard Fortus. De asemenea, inlocuitorul din 1991 la chitara, Gilby Clarke, nu a ajuns in lineup.

    Totusi, prezenta claparului Dizzy Reed, din era Use Your Illusion, imbunatateste situatia.

    Zvonurile conform carora va avea loc o reuniune au inceput sa iasa la suprafata in momentul in care Slash a afirmat ca el si Axl Rose au ingropat, in urma multor multor ani, securea razboiului. Mai mult decat atat, sotia lui MCKagan, Susan, s-a scapat intr-un video afirmand ca “Guns N' Roses s-au intors, nenorocitilor”, in timp ce petrecea timp cu reality star-ul din Housewives, Brandy Glanville.

    Aceste zvonuri apoi s-au domolit, pret de cateva saptamani, pana cand Guns N' Roses au uploadat pe site-ul lor logo-ul oiriginal GNR. Apoi, un video misterios a rulat in trailere pentru deschiderea noului Star Wars: The Force Awakens, cu atat mai mult punand paie peste foc.

    Guns N' Roses a luat nastere in 1985. Trupa a scos sase albume in timpul carierei lor, precum Appetite for Destruction (1987), G N' R Lies (1988), Use Your Illusion I & II (1991), The Spaghetti Incident? (1993) si Chinese Democracy (2008).

    Albumul de debut, Appetite for Destruction, a vandut 18 milioane de copii, transformandu-l in cel mai de succes album de debut in istoria Americii. Albumul s-a pastrat cinci saptamani la numarul 1 in Billboard 200, apoi s-a propulsat pe Numarul 1 in Billboard Hot 100 cu single-ul Sweet Child O' Mine.

    Conform Recording Industry Association of America, GNR a  vandut peste 44.5 milioane de albume numai in S.U.A.

    Guns N' Roses a castigat, de asemenea, numeroase premii pe parcursul carierei lor, precum American Music Awards in 1990 si 1992 pentru Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist si Video Vanguard Award in 1992 la MTV.

    Lineup-ul original al Guns N' Roses este format din Axl Rose la voce, Slash la chitara, Duff McKagan la bass, Izzy Stradlin la chitara ritm si Seeven Adler la tobe.

Sursa: nysmusic.com

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.