0 Cosul tau COS

Mai mic este mai frumos - Nektar SE25 Midi Controller

08-04-2019
redactat de Ion Stanciu
Nektar SE 25 - Music and More

Midi Controller-ul Nektar SE25 este o soluție excelentă pentru orice setup mobil de producție muzicală. Cel mai compact controler MIDI de la Nektar, cu tastatură este la fel de mare cat un laptop și vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea muzică. Cu cele 25 de taste mini (care răspund foarte bine) șase butoane de control și integrare Nektar DAW, SE25 este mult mai puternic decât s-ar părea la prima vedere. Și.... nici nu am menționat încă caracteristica Nektar unică.

Tastatura


Tastele sunt cea mai importantă caracteristică pentru o tastatură MIDI la un controler: Transfera ideile dvs. de muzică în computer. Modelul SE25 este proiectat să fie în cele din urmă mobil și să se potrivească în orice rucsac sau pentru a se potrivi perfect in fata unui desktop. Asa ca. in ciuda dimensiunilor miniscule ale acestor taste,  puteți canta în modul expresiv cu un simt clar și ferm. În plus, o gamă de trei curbe de velocitate(dinamica de raspuns a clapelor) diferite vă permite să ajustați răspunsul tastaturii la stilul dvs. de apasare. Aceste taste sunt pregătite pentru acțiune!


Pur și simplu apăsați pe butonul dedicat "2" pentru a schimba octavele, adăugați un layer pentru armonie în timp ce cantati- sau treceți la un canal diferit: Caracteristica unică a părții a doua(layer) vă va permite să cantati în moduri care nu sunt posibile chiar pe tastaturi cu mult mai multe taste!

Ce e atât de special în asta? În momentul în care eliberați butonul Part Two SE25 revine la setările inițiale. Deci, puteți trece înainte / înapoi între două configurații diferite pe tastatură în timp real. O caracteristică de performanță distractivă!
Butonul "2" poate fi asignat la Octave, MIDI Channel, Transpose, Layer and Latch sau o combinație a acestor caracteristici.Controlul Performantei 


Pitch Bend, Modulation și Sustain sunt ingredientele cheie pentru performanțele dinamice ale tastaturii. Așadar, Nektar SE ofera o modalitate de a micșora controalele la dimensiuni și a le pune la îndemână. Șase butoane din stânga tastaturii sunt pre-atribuite pentru schimbarea octavei, transpunerea și sustain.
Dați mouse-ului ''o pauză'' și controlați funcțiile de  DAW control și selecția pieselor direct de la SE25: Pur și simplu apăsați butoanele Play și Rewind simultan pentru a intra în modul de transpozitie iar software-ul personalizat NEKTAR DAW Integration vă permite să vă controlați DAW-ul!
Nektar DAW Integration pentru SE25 suportă în mod curent Bitwig, Cubase, Garageband, Logic, Nuendo, Digital Performer, Mixcraft, Reason Reaper, Sonar și Studio One. (Pentru a profita de integrarea Nektar DAW, trebuie să vă înregistrați SE25 și să descărcați fișierele de integrare din contul dvs. de utilizator.)


Bitwing 8 Track inclus


Puteți începe să produceți, să realizați și să proiectați sunete ca un profesionist din prima zi cu DAW Bitwig 8-Track inclus. Acesta include peste 50 de instrumente software și efecte pentru utilizarea pe până la 8 melodii audio sau MIDI, și puteți utiliza orice plug-in-uri VST de la terțe părți pe care le dețineți. Pachetul Bitwig Essentials vine ca parte a acestui pachet, oferind o selecție extrem de versatilă de bucle/loop-uri și mostre pentru a începe mai ușor.

 

Cu integrarea Nektar DAW puteți controla selecția pieselor și comenzile de transpozitie direct de la SE25, făcând acest lucru o combinație fantastică. Dacă tocmai începeți, veți găsi că este modalitatea perfectă de a vă face primii pași în lumea creației muzicii digitale. Și dacă sunteți deja familiarizați cu utilizarea software-ului de calculator, veți fi uimiți de ceea ce această combinație are de oferit!


Specificatii
25  de taste sensibile la atingere
3 curbe de velocitate (implicit, mediu, greu)
6 butoane: Octave Sus / Jos, PB1 / PB2, Sustain, Partea 2
Butoane PB1 & PB2 (care pot fi transferate: schimbare Pitch Bend, Transpose, Vol, Pan, Track * sau Patch *)
Butonu Part Two: poate fi atribuit  functiilor Octave, MIDI Channel, Transpose, Layer and Latch (momentan)
Butonul "S": assignabil pentru Sustain sau Modulation
Controlul transpozitiei prin funcția butonului secundar
Funcționează cu orice software de muzică DAW sau MIDI pe OS X, Windows și Apple iOS.
Conexiuni: Micro USB port (USB-powered)
Dimensiuni: 33,5 cm x 10 cm  x 2,1 cm , Greutate 0,4 kg


Cerinte de  Sistem
Clasa USB compatibilă (nu este necesar un driver)
SE25: Windows XP, Vista, 7, 8, 10 sau versiuni ulterioare. Mac OS X 10.5 sau versiuni ulterioare, Linux (Ubuntu).
Compatibil cu Apple iOS (necesită kit de conectare a camerei)
Integrarea Nektar DAW: Windows Vista, 7, 8, 10 sau o versiune ulterioară. Mac OS X 10.7 sau o versiune ulterioară. (Toate celelalte cerințe depind de software-ul DAW folosit, consultați manualul respectiv pentru mai multe detalii)


Ce este in cutie?
SE25 MIDI controler 
Cablu micro USB
Bitwing 8 Track inclus

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou