Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Markbass la Music and More

[09.10.2015]

Markbass este o companie fondată în 2001 de către Marco De Virgiliis în Italia. Marco a fost un inginer electronist în telecomunicații ce a decis, la sfârșitul anilor '80, să înceapă să proiecteze amplificatoare și cabinete pentru bas împreună cu Sisinio Olivastri, actualul inginer senior al companiei.

Timp de cinci ani cei doi au îmbunătățit tehnologia electronică a acestor produse, astfel încât să obțină amplificatoare capabile de a reproduce cât mai fidel sunetul instrumentului conectat, indiferent de ce instrument ar fi acela. Alături de Markbass, dintr-o pasiune comună de a atinge perfecțiunea sunetului, s-au creat și Markaudio, Markacoustic sau DV Mark.

Markbass vine și în București, la noul magazin MusicandMore din strada Academiei, nr. 39-41, clădirea „Academiei Business Center”. Sunteți invitați să cântați pe unele din cele mai apreciate și premiate amplificatoare de chitară bas, iar cu ajutorul pedalelor de efect Markbass, dorim ca dumneavoastră să găsiți tonul ideal care vi se potrivește. Amplificatoarele de bas electric Markbass sunt folosite de artiști ca Michael Manring, Craig Young, Dominique Di Piazza, Victor Bailey, Tom Kennedy și de mulți alții.

Cu această ocazie vei primi un CD cu plug-in de bass, ce te va ajuta să înțelegi cum trebuie să folosești head-ul tău, și cum este folosit de ceilalți artiști.

Vă așteptăm!

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.