Noile claviaturi de la Roland: GO:KEYS si GO:PIANO

14-02-2017
redactat de Music and More

Claviaturile GO:KEYS si GO:PIANO de la Roland sunt proiectate pentru cei ce ce vor sa invete sa cante la un instrument cu clape.

Suntem siguri ca printre voi sunt multi care si-au pus in gand ca dupa anul nou sa invete sa cante la un instrument, asa ca acum este momentul perfect ca cei de la Roland sa lanseze clapele G0-61K GO:KEYS si GO-61P GO:PIANO, care sunt foarte prietenoase cu incepatorii.

Ambele instrumente pot fi alimentate cu baterii si au boxe incorporate. Sunt proiectate pentru cei ce fac primii pasi in lumea instrumentelor cu clape. De fapt, GO:KEYS poate fi folosit de toata lumea, pentru ca o singura atingere a unei clape poate genera o mostra muzicala a instrumentului ales (mai mult de 500 vin incluse). Sunetele si genurile pot fi selectate de pe ecranul cu touch si exista un suport XY pentru ajustari facute direct cu mana.

Modelul GO:PIANO este mai adecvat pentru cei ce vor sa invete sa cante doar la pian si include pian, orga, corzi si alte sunete. Din nou, exista un ecran cu touch si o multitudine de caracteristici specifice pentru a exersa si invata.

Desigur, ambele claviaturi pot fi folosite in modul standard si folosite ca si controlere. Sunt compatibile cu audio/MIDI Bluetooth, insemnand ca poti fi acompaniat, in timp ce interpretezi o melodie, de muzica prin wireless.

Puteti afla mai multe despre GO:KEYS si GO:PIANO pe site-ul nostru www.musicandmore.ro.

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou