Noile piane digitale Yamaha Clavinova CLP-600

06-04-2017
redactat de George Burda

Yamaha au anunțat detalii despre prima actualizare a gamei de piane digitale Yamaha Clavinova seria CLP600. Noile actualizări aduc modificări la întreaga serie. Noua serie include modele precum: Yamaha CLP-625, Yamaha CLP-635, Yamaha CLP-645 și Yamaha CLP-675. În prezentul articol ne vom concentra asupra pianului digital Yamaha Clavinova CLP-645, un plus interesant și diversificat al seriei CLP600.

Cu acest model special, muzicianul are acces la o serie de tonuri (sunete) de lux, care sunt potrivite pentru un gamă largă de genuri și stiluri muzicale. Folosind sunete eșantionate (sampling) de la pianul acustic Bosendorfer și pianul acustic Yamaha CFX, Clavinova CLP645 este capabil de a reda un sunet bogat și divers, potrivit aproape oricărui gen muzical. Yamaha CLP645 extinde o paletă muzicală largă și diversă prin calitățile sale tonale ce se integrează perfect oricărui interpret. Cu un sunet curat, variat și de calitate, Yamaha Clavinova CLP645 poate fi remarcabil chiar și în mâinile celor mai prestigioși muzicieni.

Dispunând de compatibilitate Bluetooth, puteți integra pianul Yamaha CLP645 cu o gamă largă de aplicații de înregistrare sau educaționale. Include peste 300 de melodii de tip lecție și cu ajutorul funcției „split” și „duo” acest pian este ideal pentru acei muzicieni care doresc să se relaxeze într-un mediu creativ și să învețe cum se cântă.

Yamaha CLP645 dispune de o claviatură NWX (Natural Wood X), considerată ca fiind dintre cele mai confortabile si apropiate de claviatura pianului acustic din industrie. Tastele pianului sunt realizate în mod special din lemn bine uscat, pentru a obține un răspuns tipic de pian acustic „high end“. Cu fiecare atingere, sistemul mecanic al claviaturii oferă un răspuns progresiv, mai ușor in partea din dreapta a claviaturii, emulând stilul și tonalitatea unui pian acustic. Dotat cu un mecanism de escapement care reda „clic-ul“ unei claviaturi clasice, în treimea inferioară a fiecărei taste, pianul poate răspunde în mod eficient la fiecare atingere/apăsare, facilitând interpretarea plină de viață și bine nuanțată.

Pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse și piane Yamaha, vă rugăm să vizitați paginile noastre cu piane digitale Yamaha Clavinova.

Pentru mai multe informații despre noile modele de claviaturi și piane digitale lansate la Frankfurt Messe vă rugăm să vizitați pagina noastră de blog unde vom posta articole noi.

Urmărește Music and More pe Facebook și Youtube pentru a fi primul care află cele mai recente noutăți și oferte de instrumente muzicale și echipamente.

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou