0 Cosul tau COS

Pentru indragostiti de platane - Pioneer DJ HDJ-X5BT, căști Bluetooth cu Sunet Blu-ray

23-10-2018
redactat de Ion Stanciu

Caștile audio pentru DJ, Pioneer DJ HDJ-X5BT sunt căști Bluetooth cu sunet Blu-ray, care oferă utilizare flexibilă și reproduce cu fidelitate, pe scenă sau acasă frecvențele extinse pentru DJ. Ele suportă codecurile audio AAC, aptX, aptX-LL și SBC și oferă o conexiune stabilă Bluetooth de până la 32,8 metri. O baterie internă reîncărcabilă oferă autonomie de până la 20 de ore și poate fi reîncărcată în aproximativ trei ore printr-o conexiune USB (cablul USB furnizat).

Pioneer HDJ-X5BT - Casti Audio Bluetooth Over-Ear DJ

Testate la standardele MIL-STD-810G și concepute pentru a se răsuci și a se plia, aceste căști audio sunt durabile și ușor de transportat.
Driverele dinamice de 40 mm oferă un răspuns de frecvență de la 5 Hz la 30 kHz, ceea ce face ca HDJ-X5BT să fie potrivit pentru spectrul larg de frecvențe prezente în muzica electronică. Pentru conectarea ușoară la mixere, interfețe audio și dispozitive mobile fără-Bluetooth, sunt incluse un cablu detașabil de 3,9 'și un adaptor jack cu diametru de 1/4 ". Microfonul încorporat și telecomanda permit o integrare convenabilă cu telefoanele inteligente și tablete.

Pioneer HDJ-X5BT - Casti Audio Bluetooth Over-Ear DJPioneer HDJ-X5BT - Casti Audio Bluetooth Over-Ear DJ

Tehnologia fără fir


Cu o configurare ușoară, puteți să porniți căștile Pionner HDJ-X5BT și să le asociați cu dispozitivele cu funcția Bluetooth, apoi să începeți monitorizarea pieselor. O încărcare de 3 ore vă oferă până la aproximativ 20 de ore de redare. Datorită microfonului încorporat, puteți vorbi cu mâinile libere la apeluri atunci când căștile sunt conectate la telefon.


Sunet echilibrat si dinamic


Ascultați clar dacă mixati în cabină sau monitorizați muzica acasă. Camerele/spatiile interne ale carcasei oferă înaltă rezoluție și o reflexie de bas cu un răspuns excelent și izolare fonică precisă. Codecul audio Qualcomm aptX de înaltă calitate este compatibil, împreună cu codecurile AAC și SBC, pentru a oferi un sunet de înaltă calitate, chiar și atunci când ascultați fără fir.


Durabilitate


Căștile audio Pionner HDJ-X5BT sunt testate riguros și fiecare model a trecut testul de șoc militar american MIL-STD-810G, precum și testarea companiei Pioneer, pentru a se asigura că aceste casti pot fi supuse condițiilor grave de utilizare intensă.


Funcționalitate flexibilă


Când doriți să vă mixati, conectați cablul inclus de 3,9 ' pentru a dezactiva automat Bluetooth și toate celelalte butoane. Căștile HDJ-X5BT sunt confortabile pentru utilizare, indiferent de modul în care le purtați, datorită designului carcasei, mecanismului pivotant și a benzii flexibile.


Transport facil


Designul pliabil al castilor HDJ-X5BT asigură o depozitare compactă și un transport convenabil între concerte.

 


 

Afișare sonoră și vizuală


Un LED luminos indică vizual stare de utilizare/functionare a castilor HDJ-X5BT. Sunete distincte-beep, sunt setate pentru fiecare mod atunci când se conectează prin Bluetooth, se alimenteaza, se împerecheaza, etc.

 

Comanda acum, aici, pentru a te bucura de libertate atunci cand te afli pe scena

 

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou