0 Cosul tau COS

Pianul digital Roland LX-705 castiga o noua runda in fata competitorilor

12-10-2018
redactat de George Burda

Roland lanseaza cea mai recentă gamă din seria LX a pianelor digitale. Seria Roland LX700 folosește Realistic PureAcoustic Modelling  pentru cea mai reală experiență in interpretare.

Roland LX 700 Series Digital PianosIn era tehnologiei digitale de productie a pianelor digitale, Roland a adus una dintre cele mai impresionante experiențe de interpretare si simulare a pianului acustic. Seria LX700 este concepută nu numai să recreeze simțul interpretarii in fata unui pian real ci si expresivitate in redarea nuantelor si utilizarea pedalelor.  După cum spune Roland, "Canti într-o sală de concerte, în timp ce stai acasă".

 

Au fost lansate trei noi modele: LX 705, LX 706 si LX 708

Modelul entry level, primul care va sosi in Showroom de la Music and More va fi modelul LX 705

Roland LX-705

Sunet de pian superior cu sistem de patru difuzoare în modelul cel mai accesibil din seria LX700

Nu trebuie să platesti cat pentru o casa, trebuie doar să te bucuri de performanța incredibilă a acestui pian digital. Muzicienii conștienți de acest buget vor fi impresionați de Roland LX705, care păstrează multe dintre aceleași caracteristici distincte ale pianelor digitale premium într-un pachet extrem de competitiv. În interiorul cabinetului celui mai compact pian digital din seria LX700, vei găsi o gamă largă de tonuri de pian autentice și efecte de ambianță, plus funcții de tutorial, conectivitate Bluetooth și tastatură mecanică de tipul PHA-50. Cu un sistem cu patru difuzoare integrate, LX 705 vă aduce muzica la nivelul superior al auditiei. 

Roland LX 700 Series Digital Pianos

Design elegant al cabinetului cu finisaje premium

Dispunând de cea mai compactă carcasă din gamă, LX705 se potrivește perfect în sufrageria sau apartamentul tau, completând decorul dvs. cu liniile sale clare și finisajele naturale. Tradițional și clasic totodată, Roland LX705 este un instrument care oferă eleganță fără a domina camera. Disponibil în polished ebony, dark rosewood, charcoal si light oak.

Roland LX Series

Claviatura mecanica

Tastatura Hybrid Grand a modelelor LX708 și LX706 este construită pentru a genera fiecare aspect tehnic al unui pian acustic. Tastele sunt mult mai lungi decât cele standard (piane digitale anterioare) si oferă o zonă de contact mărită, în timp ce un punct de pivotare retras cu 2 cm asigură redarea fara efort. fara oboseala.

Roland LX708 Digital Piano, Charcoal Black

 

Sunet perfect emis de sistemul puternic cu patru difuzoare

Chiar dacă are mai puține difuzoare decât LX708 și LX706, sistemul de proiecție acustică a mdelului LX 705 oferă putere suficientă pentru majoritatea scenelor muzicale, datorită unui design bidirecțional cu patru difuzoare, în care fiecare secțiune are un rol specific în furnizarea sunetelor. Cele patru difuzoare sunt împărțite în două perechi, fiecare pereche fiind optimizată pentru a oferi o reproducere superioară a sunetului în întreaga gamă dinamică a pianului. Vei auzi fiecare notă cu un sunet impecabil, clar de cristal.

Roland LX705 Digital Piano, Charcoal Black

Exprimați-vă nuantele cu pedale progresive

Când vine vorba de expresie si interpretare vei găsi pedalele cu acțiune progesiva ''Progressive Damper Action'' avand cel mai fidel răspuns, rivalizand cu cele mai bune piane acustice din lume.

Tehnologie de vârf pentru întreaga serie

Fiecare model din seria LX700 oferă o combinație diferită de design cabinet, tastatură, pedale și numărul de difuzoare de la bord. Dar indiferent de modelul seriei multe dintre caracteristicile principale sunt standard în întreaga gamă. De exemplu, tehnologia Roland PureAcoustic Piano Modeling și PureAcoustic Ambience este disponibilă pe toate cele trei modele, alături de sunetele suplimentare de pian european și american, inclusiv sunetele de piane electrice, orga și orchestra. De asemenea, beneficiați de funcția Bluetooth Audio, modul Twin Piano, metronom și opțiunea de a utiliza căștile audio.

Roland LX708 Digital Piano, Charcoal Black

Conectivitate modernă

Practica la pian este o plăcere atunci când utilizați funcționalitatea integrată  Bluetooth MIDI a seriei LX700. Puteți să vă conectați  la aplicații educaționale precum Roland's Piano Every Day, accesând partituri digitale, studii și multe altele.

 

 

Comanda aici pentru a fi utilizatorul celui mai evoluat pian digital Roland.

 

 

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou