Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Nou! Saxofonul Roland AE-10, Aerophone - Acum la Music and More

[12.09.2016]

Pana acum relativ putin timp, instrumentele de suflat electronice nu existau. Aceste instrumente, inclusiv controllerele MIDI de suflat permit crearea sunetelor oricarui instrument de suflat, cu coarde, sau de percutie.

In anii '80, Akai a lansat EWI (Electronic Wind Instrument), dar acesta folosea butoane sensibile la caldura in locul unor butoane traditionale, iar acestea nu erau asezate intr-o pozitie familiara unui muzician ce foloseste saxofonul acustic.

Roland lanseaza Aerophone AE-10, disponibil in premiera in Romania la Music and More. Un saxofon acustic nu poate fi inlocuit, dar pentru muzicianul ce abordeaza diferite stiluri muzicale, versatilitatea lui Roland Aerophone nu poate fi egalata. Acesta recreaza sunetele saxofonului de la soprano la bariton, iar pe langa acestea, dispune si de sunete de clarinet, trompeta, instrumente cu corzi si chiar de sintetizatoare.

Saxofon electronic Roland AE-10 Aerophone - Music and MoreSaxofon electronic Roland AE-10 Aerophone - Music and More

Roland Aerophone incorporeaza clape cu digitatie clasica de saxofon, datorita carora orice saxofonist se va simti comfortabil din prima zi cu acest instrument. Senzorul de suflare si generatorul de sunete SuperNATURAL asigura recrearea cu fidelitate a fiecarei nuanta a muzicii, iar instrumentul va raspunde schimbarilor dinamice exact ca unul acustic.

Mai multe detalii pe site-ul Roland.

Noul Aerophone are si capabilitatea de a fi folosit cu baterii, acesta poate fi conectat direct la o pereche de casti sau pot fi folosite cele doua difuzoare de 1.5W pentru un sunet stereo. De asemenea, Roland Aerophone permite conectarea telefonului sau a unui MP3-player printr-un mini jack, astfel incat puteti canta alaturi de melodia dumneavoastra preferata, facandu-l perfect pentru studiul individual. 

Saxofon electronic Roland AE-10 Aerophone - Music and More

Instrumentul poate fi conectat si direct la un sistem PA sau la un amplificator eliminand nevoia de a se folosi un microfon. Aerophone poate fi conectat la orice PC prin portul USB pentru a avea acces la aplicatii DAW.

Combinand modelarea digitala a sunetelor cu senzorul de suflare, Aerophone permite crearea unor sunete ce nu pot fi obtinute cu ajutorul unui sintetizator.

 

 

Puteti vedea Roland Aerophone AE-10 in actiune aici:

 

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.