0 Cosul tau COS

Roland Lanseaza Campania Tobe Electronice TD-25 cu Modul Trigger TM-2 Gratuit

14-12-2018
redactat de
Rland td-25 gratui TM-2 - Music and More Romania

Tobosarii au nevoie de optiuni multiple in concerte indiferent ca este vorba de un sound solid de kick drum sau al unui snare de otel.
Seria Roland V-Drums TD-25 este echipata cu peste 200 de sunete dinamice de tobe si percutie care raspund la fel ca si echivalentele lor acustice, cu sunet expresiv, indiferent daca exersezi, inregistrezi sau interpretezi live intr-un concert. Dar uneori, ai nevoie de sunete suplimentare care nu sunt incorporate. Un sunet percutant, o frecventa super-joasă a unui kick de 808 suprapus peste lovitura acustica sau chiar voci si sunete de fundal care nu pot fi recreate pe kit.

Modulul Roland TM-2  pentru trigger iti permite sa completezi rapid golurile din paleta ta acustică. Modulul vine presetat cu sunete de tobe si percutie, dar poate fi incarcat si cu propriile tale sample-uri pentru o versatilitate maxima in timpul interpretarii.

Atunci cand este utilizat cu un kit din seria V-Drums TD-25, TM-2 iti permite sa activezi sunete suplimentare pentru kick si snare (sau pe orice element de tobe). Alternativ, adauga doar cateva pad-uri suplimentare pentru a extinde numarul de sunete disponibile din kitul V-Drums.
Pentru o perioadă limitata, atunci când cumperi un V-Drums TD-25K/KV/KVX, vei primi gratuit un TM-2 Trigger Module. Trebuie doar sa cumperi TD-25K/KV/KVX de la un dealer oficial Roland V-Drums, inregistreaza-ti kitul pe site-ul Roland (care activeaza si garantia extinsa) si vei primi modulul TM-2.

Pentru inregistrarea acceseaza link-ul ofertei: https://www.roland.com/ro/td-25-offer/

Pentru comenzi online viziteaza site-ul Music and More accesand link-ul: musicandmore.ro/roland-td-25

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou