Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Roland și V-Moda încep un nou parteneriat

[10.08.2016]

Renumitul producător de căști audio V-Moda a anunțat că se va uni cu Roland în scopul obținerii tuturor resurselor necesare pentru a accelera dezvoltarea în domeniu și pentru a împinge și mai departe granițele de inovație din lumea audio.

Val Kolton, CEO al companiei V-Moda, a anunțat: „Acest parteneriat nu este strict o încheiere a unui contract de afacere; este o fuziune strategică ce va reprezenta o punte între calitatea sunetului, a materialului și a design-ului specific produselor noastre și expertiza în domeniul audio a producătorului Roland.”

 

Cu toate acestea, nu este prima întâlnire a acestor două companii. V-Moda a furnizat companiei Roland o versiune specială „Aira” a căștilor crossfade M-100.

Fuziunea celor două companii nu reprezintă sfârșitul de drum al companiei V-Moda, ci un nou capitol în istoria ambelor companii. Jun-ichi Miki, CEO Roland, a spus: „Suntem încântați că V-Moda s-a alăturat familiei de brand-uri Roland. V-Moda a revoluționat tehnologia căștilor audio și s-a remarcat prin personalitatea produselor. Design-ul Milano, cercetarea materialelor, precum și originile căștilor în lumea DJ sau toți clienții fideli ai companiei reprezintă avantaje incredibile pentru Roland. Este un moment captivant pentru ambele companii și suntem nerăbdători să începem colaborarea dintre Roland și talentații dezvoltatori ai V-Moda. Această nouă echipă, precum și publicul ce va fi atras de aceste produse, vor inspira cu siguranță viitorul lumii muzicale.”

Sursă: http://www.musicradar.com/news/tech/roland-and-v-moda-join-forces-in-new-partnership-641178

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.