Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Sistemele PA Soundsation HYPER series

[22.07.2016]

Seria HYPER reprezintă rezultatul anilor de cercetare și experiență ai companiei Soundsation în dezvoltarea sistemelor portabile. Scopul acestora este de a oferi atât muzicienilor, cât și tehnicienilor, un set de echipamente capabile să fie implementate cu ușurință oricăror proiecte de sonorizare. Sistemele sunt fiabile, accesibile și oferă o calitate sonoră excepțională.

Această serie de produse include 5 modele de incinte acustice active full range și 3 subwoofere active. Echipamentele seriei HYPER sunt diversificate, fiind potrivite oricărei situații.

Patru modele de boxe full-range HYPER-TOP sunt biamplificate cu amplificatoare de putere Class-D, sunt echipate cu woofere de la dimensiunea de 8" până la 15" și, în funcție de model, produc de la 240W la 500W. Acestora li se adaugă un model bi-amplificat cu un amplificator Class-AB de 100W și un woofer de 6". Toate aceste echipamente sunt realizate din polipropilenă - un material rezistent și ușor - și dispun de grile frontale de protecție din metal, precum și de tratament acustic în interior ce protejează tranzistorii. Punctele de fixare M8, mânerele și pole mount-urile D36mm permit plasarea acestor boxe atât în instalații fixe de sonorizare, precum și utilizarea acestora în instalații portabile. Toți acești sateliți full-range includ intrări balansate MIC și nebalansate LINE, cu diferiți conectori - XLR, ¼” Jack, RCA și mini-jack. Fiecare boxă include un mixer ce ajută la controlarea nivelelor de input individuale, precum și la reglarea frecvențelor înalte și joase.

 

Pe de altă parte, seria HYPER BASS include trei modele diferite de subwoofere active echipate cu difuzoare de dimensiuni de la 12" până la 18", produc o putere de până la 1200W și sunt realizate în incinte acustice rezistente realizate din plywood. Acestea includ crossovere stereo electronice, conectori balansați, X-over cut de 80 sau 120HZ, funcție phase revers și ieșiri filtrare și full-range. Astfel, sunt compatibile cu orice tip de boxe active full-range.

Boxele active, precum și subwooferele active din seria HYPER sunt acum disponibile la Music and More.

 

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.