0 Cosul tau COS

Summer NAMM 2019: Focusrite lanseaza a treia generatie de interfete audio

10-07-2019
redactat de Robert Casmirovici
Summer NAMM 2019: Focusrite - Music and More

Focusrite a anunțat generația a treia a gamei de interfețe USB Scarlett la show-ul NAMM din această vară. Noua linie include preamplificatoare de microfon cu convertoare de 24 biți / 192 kHz, intrări de instrumente cu headroom mare și modul "Air", care "va inspira viață în liniile de voce, adăugând detalii unice de ultimă generație".

Configurațiile I / O includ modelele Solo, 2i2, 4i4, 8i6, 18i8 și 18i20. În plus, noile modele 4i4 și 8i6 adaugă mai multe linii I / O față de modelele din generație anterioară, 2i4 și 6i6. De asemenea, vor fi disponibile și pachete noi Solo și 2i2 Studio, ce includ căști Scarlett HP60 MkIII și microfonul condenser CM25 MkIII.

 

 

Alte caracteristici interesante ale noii game sunt: Quick Start interactiv, un driver USB nou, cu latență redusă, intrări suplimentare la nivel de linie și ieșiri TRS balansate, pentru a elimina zgomotul difuzorului.

Și ca și în cazul altor oferte Focusrite, noua interfață Scarlett vine echipată cu o gamă largă de software dedicate, printre care Ableton Live Lite, Pro Tools First Focusrite Creative Pack, Focusrite Red Plug-in Suite, Softube Time, Tone Bundle și multe altele.

Comment-uri

Nu a fost găsit niciun mesaj

Mesaj nou