Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Primiți un iPad gratuit pentru pianul Roland LX-7

[31.08.2016]

Actualizare: Campania s-a prelungit până la data 31.10.2016 .

Cu ocazia lansării aplicației Roland Piano Partner 2, cea mai nouă versiune a aplicației, primiți gratuit un iPad mini 2 la achiziționarea pianului digital Roland LX-7. Aplicația Piano Partner 2 include numeroase stiluri de acompaniament, o funcție de recunoaștere a sunetelor muzicale și identificare a notelor de pe portativ, dar poate fi folosită și pentru a derula automat partiturile pe ecranul tabletei, în timp ce interpretați. Este astfel o aplicație ce vă ajută nu doar la primele lecții de pian, ci oricând doriți să exersați la pian sau să învățați piese noi.

Pianul Roland LX-7 este un model dedicat cunoscătorilor, recunoscut pentru sunetul bogat, aspect, dar și pentru numeroasele avantaje ce sunt posibile doar la un pian digital. Generatorul de sunete SuperNATURAL Piano Modeling, precum și claviatura cu greutate ce include în construcție lemn și materiale foarte rezistente, sunt unele din caracteristicile ce recomandă pianul digital Roland LX-7 chiar și celor mai exigenți interpreți.

Funcția Bluetooth® a pianului digital Roland LX-7 vă permite să utilizați o gamă largă de aplicații atât pe iPad, cât și pe alte dispozitive. Această promoție este valabilă până la data de 31 octombrie 2016. Vă invităm să citiți mai multe despre pianul digital Roland LX-7 pe această pagină și, de asemenea, să aflați ce funcții noi include aplicația Roland Piano Partner 2 pe blogul nostru.

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.