Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Yamaha lanseaza 3 noi mixere la Summer NAMM Show

[01.07.2016]

La targul de vara de la NAMM Show 2016: Yamaha va lansa noile modele de mixere audio amplificate din seria EMX.

La fel ca si modelele anterioare, fiecare dintre aceste noi modele, EMX2, EMX5 si EMX7, integreaza un mixer audio, amplificator de putere incorporat si efecte digitale. Singurele echipamente pe care trebuie sa le adaugati pentru a putea fi pregatit de concert, sunt doua boxe pasive si doua cabluri audio/linie.

Mixerele Yamaha EMX2, EMX5 si EMX7 dispun de amplificatoare de putere Clasa-D, oferind 500, 630 si 710 watts. Aceste mixere sunt special proiectate pentru formatii de muzica, spectacole sustinute de DJ, aplicatii mobile in spatii mici precum sali de curs, gradinite, sala de repetitie, cat si pentru cluburi de noapte sau prezentarii de afaceri de vanzare cu amanuntul.

Mixerele EMX5 si EMX7 sunt echipate cu 12 canale de intrare si emit 630 watts respecitv 710 watts. Utilizatorii pot conecta pana la opt microfoane sau instrumente muzicale cu nivel de linie, cum ar fi claviaturi, piane digitale, chitara electro-acustica sau CD playere si MP3 playere.

Toate modelele includ efecte incorporate Yamaha SPX cu preseturi precum hall, plate, room sau echo reverbs.

Modelele Yamaha Emx2 si EMX5 includ 1 buton(activare) de Master EQ de control al conturului sunetului. Mixerul EMX7 dispune de un egalizator grafic de tip Flex9GEQ, care permite utilizatorului sa selecteze până la noua benzi dintr-un total de 31 pentru reglarea fina, respectiv ± 15 dB.

Noul efect supresor Feedback este, de asemenea incorporat si poate si activat prin simpla apasarea a unui buton, pentru a elimina feedback-ul enervant.

Manere mari de pe partea din fata si din spate a carcasei mixerului face manipularea usoara, si tot odata protejeaza butoane si terminalele de pe suprafata mixerului, de lovituri nedorite.

Toate cele trei modele sunt dotate cu Phantom putere, pentru a permite utilizatorului sa conecteze microfoane tip condensator. Pentru o utilizare cat mai larga mixerele dispun de intrare de inalta impedanta,  destinata chitarei acustice sau chitari bass,  fara a fi nevoie de ajustari/prelucrari externe precum procesor de efecte, pedale de efect sau amplificator dedicat.

Daca se doreste un sunet si mai puternic utilizatorii pot conecta mixerul Yamaha la un sub-woofer Yamaha DXS Seria Powered(activ) printr-o simpla conexiune.

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.