Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Monitor de studio Yamaha HS8

Cod: HS8 / Brand: Yamaha

Dealer Autorizat Yamaha - Music and More România

Un sistem cu drivere si sistem de montare performante.
Driverele folosite in seria de monitoare HS vin cu o performanta audio impecabila iar aceasta este marita de un sistem de montare sofisticat. Un aranjament, ca la carte, de suruburi impreuna cu elemente de montare, special concepute pentru acest sistem, elimina orice vibratie sau rezonanta nedorita.

Raspuns optim in orice tip de camera.
Pe langa raspunsul exceptional ce il ofera intr-o camera, aceste monitoare sunt fenomenale si in orice tip de masina. Asa ca daca esti pe drum intr-o masina aglomerata sau pur si simplu intr-un studio aerisit, acest model de boxe nu o sa dezamageasca deloc si o sa fie un partener de incredere oriunde, oricand.

Magneti puternici; Design Circuit Magnetic Avansat.
Seria de monitoare HS au implementate magneti mai puternici. De ce este important? Ma bucur ca intrebati. In combinatie cu Designul de Circuit Magnetic Avansat, acesti magneti puternici livreaza un flux robust, uniform si bine controlat ce reda un raspuns omogen.

pret: 1.229 lei

IN STOC
Livrare imediată.

Speaker type 2-way bi-amp powered studio monitor
Frequency range (-10dB) 38Hz - 30kHz
Components LF 8" cone
HF 1" dome
Crossover 2kHz
Output power 120W (LF:75W, HF:45W)
I/O connectors XLR3-31 type (balanced), PHONE (balanced)
Power consumption 60W
Shape Bass-reflex type
Cabinet material MDF
Dimensions W 250mm (9.8")
H 390mm (15.4")
D 334mm (13.1")
Net weight 10.2kg (22.5 lbs.)
Others LEVEL control (+4dB/center click) , EQ: HIGH TRIM switch (+/- 2dB at HF) / ROOM CONTROL switch (0/-2/-4 dB under 500Hz)
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii