117342
404 lei
+
Favorite
Livrare
Plata
Avantaje

Garantie 2 ani

    Tag-uri

GX6 de la TAKSTAR este un microfon USB foarte versatil, cu o interfață digitală de nivel profesional, adecvat pentru multe utilizari: înregistrari vocale sau instrumente acustice, realizare de podcast-uri sau voiceover-uri, poate fi utilizat pentru videoconferința sau webcast.

Este Plug and Play și funcționează pe Mac și PC fără a fi nevoie să instalați niciun software suplimentar. Este proiectat ca un microfon de masă și se sprijină pe un suport metalic solid cu o suprafață de sprijin antiderapantă pentru o aderență maximă, dar, dacă este necesar, poate fi montat pe o tijă specială pentru mobilitate mai mare.

Este posibil să selectați între 4 moduri de înregistrare a sursei de sunet: stereo, omnidirecțional, cardioid, bidirecțional: cu acest microfon este posibil să înregistrați orice și pentru fiecare tip de nevoie / aplicație.

Controlul hardware-ului este foarte intuitiv și facil prin butoanele și comutatoare amplasate pe microfon. Este posibilă mutarea microfonului, reglarea nivelului de ieșire a volumului căștilor pentru monitorizare în timp real la latență scăzută, alegerea modului de gain și nivelul de intrare al volumul acționând direct doar asupra butoanelor de control.

Sunetul inregistrat este eșantionat la 24 biți / 192KHz și asigură înregistrări la nivel profesional, fără interferențe și zgomot, grație designului electronicelor care sunt incorporate in acest microfon.

Brand:
Takstar