Teenage Engineering

Compania suedeză Teenage Engineering a dezvoltat un cult în lumea sintetizatoarelor.  Acum acestia s-au extins într-o altă directie a industriei muzicale și a lansat de curand o casă de discuri, numită în mod natural Teenage Engineering Records. Compania spune că are doar două reguli pentru lansări: „trebuie să fie o melodie bună”, iar piesa trebuie să utilizeze cel puțin un instrument Teenage Engineering.

Prima lansare a albumului “You’re In Love with Your Hair” al artistului suedez Emil Lennstrand, a fost parțial realizat cu Teenage Engineering 400 - unul dintre sintetizatoarele modulare de tip auto-asamblare. Acest album și începe imediat primul track cu un sunet metalic care se mută/filtreaza pe măsură ce melodia avansează.

Teenage Engineering a debutat Teenage 400 sintetizator modular analogic, cu un „sunet natural natural cald”, echipat cu trei oscilatoare, un secvențiator în 16 pasi, un filtru, LFO, 2 Envelopes, Noise, Random Generator, 2 VCAs, un mixer, speaker box si power pack. Este livrat ca un set de pachete și necesită un ansamblu în stil Ikea cu panouri pliabile din aluminiu.

116334
Teenage Engineering OP-1 este un sintetizator, sampler și sequencer proiectat și fabricat de Teenage Engineering. OP-1 este primul produs al brandului si a fost lansat în 2011 în urma unei introduceri la NAMM Show. De asemenea, este considerat produsul lor principal. OP-1 este bine...
5.729 lei
La comanda
+
114189
Sintetizatorul portabil Teenage Engineering PO-16 factory dispune de 15 sunete de sintetizatoare plus un micro drum machine. De asemenea, PO-16 factory va ofera 16 stiluri punch-in simple pentru arpegii si acorduri, 16 efecte de la bit crush la stutter si delay. si un 16 step sequencer.
312 lei
+
Dimensiune
Port USB
Pret

lei  –  lei

  • 312lei
  • 5729lei
Clape dinamice
Tip sintetizator
Polifonie
Alimentare cu baterii