Tobe si percutii

Decizia de a studia la tobe si de a cumpara un set de tobe acustice sau percutii poate fi costisitoare si aduce multe necunoscute in decizia finala.

Un set de tobe de închiriat poate fi soluția pentru multe probleme - un instrument temporar sau suplimentar - dar cel mai frecvent motiv pentru a închiria un set de tobe este în locul cumpărării acestuia, în special pentru cineva care începe lecțiile de percutie si nu este convins de evoluția lui.

Un set de tobe pentru desfasurarea unui eveniment precum: spectacol live, workshop, filmare, demo audio, inregistrare in studio, sau doar simpla relaxare in timpul unui weekend, este alegerea ideala.

101850RENT48H
Pret de inchiriere pentru 48 de ore. Echipamentul este furnizat cu: Scaun de toba Pedala toba mare Descriere produs Soundsation REALKIT-ONE este un set de tobe electronice entry-level ce include toate caracteristicile esentiale seturilor profesionale....
101 lei
Disponibil
+
104871RENT48H
Preț de închiriere pentru 48 de ore Setul include: Set tobe electronice Roland TD-1K Scaun de tobe Cablu aiudio jack / jack Bete de toba Casti audio stereo Transportul  nu  este asigurat   Roland TD-1K este un set de tobe...
118 lei
Disponibil
+
Filtreaza
Perioada
Pret

lei  –  lei

  • 101lei
  • 118lei