Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Cheie toba bass Peace DA-32

Cod: 104043 / Brand: Peace

Peace ofera o gama larga atat de accesorii pentru tobe, cat si de piese de schimb. Fie ca ai nevoie sa inlocuiesti o piesa veche pe tobele tale, ori sa construiesti un kit custom, Peace este alegerea cea mai buna intrucat au o linie completa de accesorii si piese de schimb construite din cele mai bune materiale. Toate componentele metalice au un finish galvanizat pentru un look superb si un start protector rezistent impotriva timpului si ruginii.

pret: 10 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Potrivit pentru toate marimile de tobe bass
  • Cheie in forma T de 3/8" ce poate fi ajustata manual
  • Finish cromat
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii