Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Practice Pad Peace AK-27

Cod: 103974 / Brand: Peace

Exercițiul este un aspect important al educației ritmice, în special când vine vorba de tobe și instrumente de percuții. Cu toate acestea, nu ai întotdeauna un set de tobe acustice la dispoziție sau, poate, nu vrei să deranjați vecinii în timp ce exersezi târziu.

Peace AK-27 este un practice pad de care te poți folosi în asemenea situații. Setul include un leg-pad de 5” realizat din silicon, o curea ajustabilă pentru prindere, protecție de cauciuc (în partea inferioară a pad-ului) și o pereche de bețe de tobă.

pret: 130 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Pad de 5”
  • Protecție cauciuc (partea inferioară a pad-ului)
  • Curea ajustabilă
  • Include pereche de bețe
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii