Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Suport bete tobe StageWorks The Rimma

Cod: The Rimma / Brand: StageWorks

The Rimma® este un suport de bete proiectat pentru fixarea pe cadrul (hoop/rim) tobei mari. The Rimma® se fixeaza in varful acesteia, in fata tobosarului pentru acces usor si eliberare rapida a betelor in timpul interpretarii. Placile grip-ului pot prinde doua bete in siguranta.

Clemele de prindere sunt special proiectate pentru fixarea sub drum hoop si metal rim al tobei mari, eliminand miscarile lateralenedorite. Suportul se poate adapta pe diferite dimensiunide drum hoops si poate fi strans utilizand o cheie pentru tobe.

Produsul include doi suporti: Grip plate 1: potrivit pentru betele mai mici (de exemplu 7A, 5A) si Grip plate 2, ce este proiectat pentru betele mai mari (5B, 2B).

pret: 83 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii