Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Surdine tobe acustice SlapKlatz Alien

Cod: 5700004003148 / Brand: SlapKlatz
5/5 - 1 evaluari

Surdinele SlapKlatz ajuta la controlul sunetului tobelor, eliminand vibratiile nedorite si la inregistrare sau in concerte dispare efectul de feedback. Pot fi folosite atat pentru fata de batatie cat si pentru fata de rezonanta. Acestea se pot folosi si pentru cinele. Se pot atasa si pe partea inferioara a cinelului, nu se desprind. Deasemenea se pot utiliza si pentru protejarea tobelor, acolo unde elemente de fixare sau chiar piesele de tobe se lovesc intre ele. Setul include 4 surdine cu textura asemenatoare gelului.Doua cu diamentrul mic si doua cu diametrul mare.

Culoare - verde

pret: 30 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Stefan - 09.07.2014
Super. Ma bucur tare mult ca am gasit asa ceva in Bucuresti. Face toti bani!
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii