Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Sampling pad Roland OCTAPAD SPD-30 WH

Cod: 102408 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Timp de zeci de ani, Roland s-a mentinut liderul tehnologiei de percutie electronica. OCTAPAD-ul original a reprezentat un instrument de percutie adoptat de muzicienii de pretutindeni, configurand astfel standardul pentru urmatoarele pad-uri de percutie. Cu SPD-30 incepe un nou capitol din istoria Octapad-ului.

Sunete

Roland OCTAPAD SPD-30 include cea mai noua tehnologie de triggering, sunete de percutie detaliate, o functie Phrase Loop, USB MIDI si multe altele. SPD-30 este un instrument rezistent ce poate fi utilizat in orice aplicatie muzicala. OCTAPAD SPD-30 include mai mult de 600 de sunete de tobe si percutie din intreaga lume, ce pot acoperi orice stil muzical. Sunetele sunt aranjate in 50 de kit-uri, sunt dinamice si expresive si includ atat seturi traditionale, contemporane, cat si exotice. Puteti personaliza sunetele incorporate prin acordaj, muffling, attack, pitch sweep si prin multi alti parametri. De asemenea, puteti suprapune doua sunete pe fiecare pad pentru a crea un numar infinit de combinatii sonore.

Multi-Efecte

Bazandu-se pe tehnologia de efecte Roland, motorul de efecte al instrumentului Roland SPD-30 va ridica performanta sunetelor la un nou nivel. Exista 30 de tipuri de multi-efecte incorporate, la care sunt adaugate efectele clasice de tip EQ, limiter si 7 tipuri de ambianta.

Functie Phrase Loop

Functia incorporata Phrase Loop va permite sa inregistrati rapid ceea ce interpretati, in timp real. Puteti suprapune pana la trei layere in fiecare fraza, si puteti stoca pana la 50 de fraze intern. De asemenea, puteti conecta footswitch-uri pentru a accesa rapid functiile de intregistrare si looping. Nu in ultimul rand, puteti salva toate datele inregistrate pe o memorie flash USB.

Tehnologie avansata de triggering

Sampling pad-ul Roland OCTAPAD SPD-30 beneficiaza de cele mai avansate tehnologii de triggering V-DRUM. Fiecare pad este izolat de grup, eliminand astfel crosstalk-ul. In plus, puteti conecta pana la 4 input-uri dual-trigger si un controller hi-hat (compatibil cu Roland FD-8, VH-11) pentru a crea un mini drum set cu pad-uri externe (seriile Roland KD-/PD-/PDX-CY-). OCTAPAD SPD-30 este de asemenea compatibil cu triggerele pentru tobe acustice din seria Roland RT.

pret: 3.331 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

 • PAD-uri: 8 (se pot adauga 4 pad-uri suplimentare)
 • Instrumente: 670
 • Kit-uri: 50
 • Kit Chain: 8 (20 pasi / chain)
 • Parametri de instrument: Tuning, Muffling, Soft Attack, Tone Color, Pitch Sweep, Volume, Pan, Reverse
 • Tipuri de efecte: Ambianta (7 tipuri), Egalizator, Limiter, Multi Effect (30 tipuri)
 • Phrase Loop: 50 fraze; 3 parti; Tempo 40 - 260; Rezolutie 480 tick-uri pe patrime; Metoda inregistrare: timp real; Stocare maxima de note: aprox. 10,000 note
 • Display: LCD grafic iluminat 160 x 160 pixeli; Iluminare Pad Status x 8 (LED)
 • Conectivitate: PHONES Jack (Stereo 1/4 inch phone type), OUTPUT Jacks (L (MONO), R) (1/4 inch phone type), MIX IN Jack (Stereo 1/4 inch phone type), EXTERNAL TRIGGER INPUT Jacks x 4, HH CTRL Jack, FOOT SW Jack (1/4 inch TRS phone type), MIDI Connectors (IN, OUT), USB MEMORY Connector (pentru memorie USB), USB MIDI Connector (pentru MIDI prin USB)
 • Impedanta de iesire: 1,0 k ohmi
 • Alimentare: Adaptor AC (DC 9 V)
 • Consum de curent: 600 mA
 • Accesorii incluse: Manual de utilizare, Adaptor AC (PSB-1U), Suruburi (M5 x 12 mm) x 4
 • Accesorii optionale: PAD-uri (PD series, PDX series), Cinei (CY series), Kick Triggers (KD series), Hi-Hats (VH-11), Pedala controlHi-Hat (FD series), Stativ Pad (PDS-10), All-Purpose Clamp (APC-33), Trigger tobe acustice (RT-10K, RT-10S, RT-10T), Pedal Switch (DP-2), Foot Switch (FS-5U, FS-6), Monitor tobe personal: PM-10, PM-30, Pachet accesorii V-DRUMS: DAP-3, Suprafata V-DRUMS: TDM-10, memorie USB (este garantata doar functionarea cu memoriile USB produse de Roland).
 • Dimensiuni: 541 mm x 272 mm x 88 mm
 • Greutate: 3,8 kg
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii