Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Trigger tobe Roland BT-1

Cod: BT-1 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Trigger Pad-ul compact si rentabil face usor de actionat in mod electronic orice kit de tobe. Cu o forma curbata ce se monteaza pe partea laterala a tobelor V-Drums, V-Pad sau a unei tobe acustice, ofera comoditate fara a modifica amplasarea existenta a kit-ului. Modelul BT-1 este grozav nu doar pentru a reda sunetele dintr-un modul V-Drums sau dintr-un pad de percutie seria SPD, dar este si o forma de control convenabila pentru o multitudine de functii, cum ar fi start/stop pentru cantecele de backing, pentru buclele phrase si multe altele. Pad single-trigger compact si fiabil.

Forma curbata pentru montare pe un V-Pad sau pe o toba acustica. Montarea rapida si usoara printr-un drum tension rod; partile pentru atasare la montaje rod-type sunt incluse. Design-ul intern elimina declansarile false in timp ce cantati tobele si/sau padurile invecinate. Folositi modulul V-Drums sau SPD-series percussion pad pentru a declansa sunete si a controla functii precum cantecele de backing, buclele phrase, efecte on/off, selectarea kit-ului, tap tempo, si multe altele. Este o modalitate foarte buna de a adauga trigger automat oricariu kit acustic sau pentru triggere suplimentare pentru un set V-Drums.

pret: 492 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Trigger: 1
  • Conector: jack IESIRE (Stereo 1/4" phone type)
  • Accesorii: manualul utilizatorului; atasament; surub pentru atasament; Conexiune Spacer cable (stereo)
  • Pad-uri V-Drums suportate: PD-128S; PD-128; PD-108; PD-125; PD-105; PDX-100; PD-85
  • Diametru rod acceptat: 8,0 - 12,5 mm (3/8?1/2 inch)
  • Optiuni (vandute separat): Pad Mount (seria MDH)
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii