Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Chimes cu 18 bare Peace SBC-2

Cod: SBC2 / Brand: Peace

Peace SBC-2 este un Bar Chimes cu 18 bare fabricate din cupru cu 2 octave intindere. Chimes-ul produce un sunet cald, echilibrat, placut auzului. Barele metalice sunt prinse de un suport din lemn masiv. Peace SBC-2 se livreaza impreuna cu stativ profesional Peace, reglabil pe inaltime, cu 3 picioare dublate si sistem de fixare a barei de lemn cu doua bucse tip pasla pentru a nu transmite vibratii nedorite in stativ.

pret: 330 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Producator: Peace
  • Tip instrument: Chimes
  • Nr. bare: 18
  • Material bare: cupru
  • Stativ: inclus, reglabil, 3 picioare dublate
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii