Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Bongos Soundsation SB-NW10-DWS

Cod: 103704 / Brand: Soundsation
5/5 - 1 evaluari

Instrumentul de percuție Bongo este specific muzicii cubaneze. Cea mai întâlnită variantă a acestui instrument este alcătuită din două Bongo-uri: un bongo mai mic denumit „macho” ce produce sunete mai înalte și un bongo mai mare „hembra” al cărui scop este producerea frecvențelor joase. Soundsation SB-NW10 este un instrument de percuție de calitate dedicat începătorilor ce doresc să studieze instrumentele de percuție.

pret: 157 lei

IN STOC
Livrare imediată.

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Alexandra Ionica - 24.05.2017
Am cumparat acceste bongo fara macar sa le vad si sa la probez doar recomandarea telefonica a fost de ajuns. Sunt din lemn masiv, ceea ce nu scrie in descriere si fata de bataie este din piele, nu din material sintetic. Daca oamenii astia ar fi mai atenti la descriere ar vinde mult mai mult. Am vizitat alte magazine unde fac descrieri ce te conving sa cumperi instantaneu, doar ca la fel de repede am abandonat comanda cand de fapt la acest pret vand bongo din rumegus cu fete de plastic sau sintetice. Music and More un pic mai atenti si veti fi cei mai buni.
  • Diametru: 6,5” (16 cm) și 7,5” (19 cm)
  • Finisaj: Dark Wood satin
  • Rame: Standard, negre
  • Fețe: BHSET-10, material sintetic
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii