Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Bongos Soundsation SB-NW10-WS

Cod: 100168 / Brand: Soundsation

Instrumentul de percuție Bongo este specific muzicii cubaneze. Cea mai întâlnită variantă a acestui instrument este alcătuită din două Bongo-uri: un bongo mai mic denumit „macho” ce produce sunete mai înalte și un bongo mai mare „hembra” al cărui scop este producerea frecvențelor joase. Soundsation SB-NW10 este un instrument de percuție de calitate dedicat începătorilor ce doresc să studieze instrumentele de percuție.

pret: 149 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Diametru: 6,5” (16 cm) și 7,5” (19 cm)
  • Finisaj: Wood stripes
  • Rame: Standard, negre
  • Fețe: BHSET-10, material sintetic
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii