Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Djembe Soundsation PRO SDJ03-NT

Cod: 102241 / Brand: Soundsation

Djembe este probabil cel mai faimos instrument de percutie nord-african. Constructia speciala, precum si diferitele modalitati de acordaj, permit instrumentului Djembe sa devina unul dintre cele mai importante instrumente de percutie. Seria de Djembe YORUBA sunt realizate in totalitate din SIAM OAK, iar toate corpurile sunt echipate cu un sistem de acordaj cu corzi de Nylon, ce include si curea. Fiecare corp de instrument este echipat cu fete Natural SOUNDSATIOON si o cheie de acordaj.

pret: 817 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Dimensiuni: 14"
  • Shells: SIAM OAK 100%
  • Sistem de acordaj: Traditional Nylon Cords
  • Curea de nylon inclusa
  • Fata SOUNDSATION Natural
  • Finisaj: Natural
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
Djembe Soundsation SDJ01-RD
Brand: Soundsation
Djembe Soundsation SDJ01-DW
Brand: Soundsation
Djembe Soundsation SDJ01-SB
Brand: Soundsation
Djembe Soundsation SDJ01-NT
Brand: Soundsation
Djembe Soundsation SDJ02-NT
Brand: Soundsation
1.194 lei
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii