Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Djembe Soundsation SDJ01-DW

Cod: SDJ01-DW / Brand: Soundsation

Djembè este, probabil, una din cele mai faimoase instrumente de percutie Nord Africane. Atat constructia sa speciala, cat si modurile de acordaj permit Djembè-ului sa devina una din cele mai speciale si importante instrumente de percutie. Seria BAMAN sunt fabricate din Siam Oak, iar toate corpurile sunt echipate cu mecanisme de prindere negru satin. Fiecare corp are echipata o fata din material sintetic, iar o cheie de acordare este inclusa de asemenea.

pret: 563 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Dimensiune: 14"
  • Corp SIAM OAK
  • Cercuri negre
  • Console eliptice cu doua puncte de fixare
  • Fata sintetica D401D
  • Finisaj dark wood
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
Djembe Soundsation SDJ01-RD
Brand: Soundsation
Djembe Soundsation SDJ01-SB
Brand: Soundsation
Djembe Soundsation SDJ01-NT
Brand: Soundsation
Djembe Soundsation SDJ02-NT
Brand: Soundsation
1.194 lei
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii