Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Djembe Soundsation SDJ02-NT

Cod: SDJ02-NT / Brand: Soundsation

Djembè-ul este poate cel mai renumit instrument de percuție nord-african. Construcția specială, precum și diferitele metode de acordaj, fac Djembè-ul unul din cele mai interesante instrumente de percuție. Seria de djembè MANDUNKA sunt realizate în întregime de SIAM OAK, corpurile fiind echipate cu mecanisme cromate și rame rotunjite DELUXE. Fiecare corp de tobă este echipat cu fețe din piele sintetică. Pachetul include cheie de acordaj.

pret: 1.194 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Dimensiune: 14”
  • Corp: 100% SIAM OAK
  • Rame: DELUXE CHROME
  • Console: eliptice cu 2 puncte de fixare
  • Față: material sintetic, Soundsation
  • Finisaj: Natur
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii