Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Octobans Peace OB6180P

Cod: OB6180P / Brand: Peace

Instrumentele de percutie Octoban Peace reprezinta aditia perfecta pentru percutionistii si tobosarii ce doresc sa isi extinda setul de instrumente. Fiecare corp de aluminiu este fixat precis la diametrul de 6", cu o lungime de la 8" la 22" pentru a oferi contrast, dar si caldura tobelor din lemn. Pachetele Double Octoban includ Tom Stand-ul Arena 860 pentru plasare rapida oriunde pe kit. Modelele stock au tratament de black-plating RavenPlate. Instrumentele Octoban reprezinta o solutie ideala pentru largirea posibilitatilor interpretative, atat in set de doua instrumente, cat si ca o intreaga octava.

Setul include doua tobe.

pret: 988 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Dimensiuni: 6"x8" - 6"x10"
  • Acordaj: Do, Re
  • 4 lugs
  • Stativ TTS-810 inclus
  • Finisaj alb transparent
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii