Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set tobe acustice Peace DP-20

Cod: DP-20 / Brand: Peace

Noul set de tobe PEACE- DP-210 Adonis este conceput pentru muzicienii cu experienta dar si pentru cei care cauta sa treaca la un set ceva mai bine echipat. Acest set de tobe acustice se poate utiliza pentru  toate stilurile de muzica . Daca sunteti inca in tranzit si nu va-ti definit inca stilul de muzica,  acest kit se potriveste oricarui proiect. Imbracat in Negru si echipat cu mecanisme Negre, este confectionat din 9-straturi din mahon pentru a crea un sunet serios. Include noul GIGAMOUNT DA-277BK -dublu-tom, socket monturi pentru flexibilitate si  pozitionare, suporturi semiluna si doua stative de Cinei, pedala de picior, stativ de Hi-hat si stativ de Toba mica.

 

pret: 5.631 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  •     Dimensiuni: Toms 10”x8”, 12”x9” - Floor Tom 16”x16” – Bassdrum 22”x16” – Snare 14”x5,5”
  •     Confectionat din 9 straturi de Mahon
  •     Giga-Mount™ Toms Suspension System cu DA-147 Brackets
  •     Peace® black Hardware
  •     DHO-1 1,6mm Peace® Black Hoops
  •     Duotone low-mass low-profile lugs DA-120 (Black finishes) - 6 on Toms, 8 on Floor Toms, Snare and BassDrum
  •     DA-180 Bass Drum Claws
  •     Include: stativ Hi-Hat Stand: HS-670, Snare Stand: SS-610, Bass Drum Pedal: P-610, Cymbal Stand: CS-610

 

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii