0 Cosul tau COS

V-Moda

Căștile V-Moda și accesoriile acestora au fost proiectate special pentru DJ și pentru Audiofilii care doresc de cel mai bun sunet fără compromisuri. In ceea ce privește designul, V-Moda a crescut rapid de la lansarea primelor sale căști în 2006, devenind parte a brandului Roland și fiind folosite de faimosi DJ, inclusiv Paul Oakenfold.

Gama de casti audio V-Moda a trecut prin ani de inginerie și proiectare precisă pentru a crea cele 4 secțiuni distincte: In Ear, On Ear, Over Ear și o gamă largă de accesorii pentru aceste căști. Toate căștile V-Moda au fost construite cu aceleași caracteristici de design fara compromis și oferă o calitate a sunetului de neegalat.

V-Moda înțelege că toată lumea este diferită și având în vedere acest lucru, ei au dezvoltat seturi personalizate care sunt disponibile în toate culorile de la Metallic Gold la Gun Metal. Ele oferă, de asemenea, modelul Forge3D, care sunt realizate din metale prețioase si au grafică 3D Shields. Aceste casti sunt acum disponile doar la magazinul Music and More, Dealer V-Moda in Romania.