Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ microfon Roland ST-100MB

Cod: ST-100MB / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Stativele pentru microfon sunt de obicei grele și greu de utilizat, dar noul produs Roland ST-100MB schimbă acest lucru. Acesta este realizat din aluminiu rezistent dar ușor, fiind foarte ușor de asamblat și de transportat. Stativul pentru microfon Roland ST-100MB este perfect pentru microfoane din seria Roland DR sau EDIROL R-09 ce nu au o greutate foarte mare. Pachetul ST-100MB include stativul de microfon, un clip de microfon și o husă pentru transport.

pret: 260 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Înălțimea stativului: de la 1015 la 1682 mm
  • Lungimea brațului: 762 mm
  • Greutate: 1,65 kg

Pachetul include:

  • Stativ de microfon (cu șurub 5/8)
  • Husă pentru transport
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii