Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Microfon voce Soundsation PRO30

Cod: PRO30 / Brand: Soundsation
5/5 - 3 evaluari

Un microfon  inspirat de nevoile muzicienilor si iubitorilor de muzica. Sunet excelent, confort, design si inovare,  produs de top. PRO30 microfon este proiectat pentru cea mai buna performanta vocala, indiferent de cerere. Design durabil si stilat va ofera o experienta unica pentru  fiecare aplicatie pro. Vine in cutie, echipat cu cablu de 3 m prevazut cu jack XLR.

pret: 119 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(3 comentarii)
Miha - 28.04.2015
Rodica, orice microfon distorsioneaza doar daca membrana capsulei ajunge la capatul cursei, ceea ce nu se va intampla daca canti tare in el (se intampla doar in cazul unor sunete extrem de puternice, cum ar fi exploziile). Ca sa nu distorsioneze, trebuie sa reglezi bine volumele boxelor si ale mixerului (sa nu le dai foarte tare), iar daca ai compresie pe mixer, foloseste-o ;) . Asta este valabil pentru orice microfon, nu conteaza ca e unul de studio de 20 de milioane sau unul de live cum este acesta. Mai intai reglezi volumul bine, si apoi nu va mai distorsiona.
Rodica Gazdoiu - 28.04.2015
la mine la scoala au un microfon shure, dar distorsioneaza de fiecare data, daca cant un pic mai tare. si asta face la fel?
Miha - 28.04.2015
Este un microfon foarte bun, am vrut sa-l folosesc ca back-up, dar as putea sa-l folosesc la fel de bine ca mic principal. Se aude bine, este suficient de linear, are un sunet cald, transparent, prezent, și nu intră în distorsiune. Recomand si altora!
  • Tip microfon: Dinamic
  • Frequency response: 50Hz - 16kHz
  • Impedanță: 600 ohmi ±30
  • Max. SPL: 140dB (1kHz @ 1%THD)
  • Sensibilitate:  -72dB±3dB @ 1kHz (0dB=1V/µ bar)
  • Dimensiuni: 179 x 49mmØ
  • Greutate: 288g
  • Cablu: 3m, XLR F - Jack M 6.35 mm
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii