Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Yamaha câștigă 4 premii MIPA la Musikmesse 2016

[06.05.2016]

Yamaha are plăcerea de a anunța faptul că patru din noile produse ale companiei au fost premiate cu renumitul premiu MIPA in timp celei de-a 17-a ceremonie Musikmesse International Press Award. Juriul, format din editorii a peste 100 de reviste de domeniu din întreaga lume, a ales cele mai bune instrumente muzicale și echipamente audio profesionale din 38 categorii. Premiile acordate companiei Yamaha au fost atât pentru noul sintetizator MONTAGE, pentru noile tobe Recording Custom Drums, pentru noua linie de chitare Revstar Guitars precum și pentru inovatorul amplificator dual pentru chitară THR1000H.

Juriul, format din editorii a peste 100 de reviste de domeniu din întreaga lume, a ales cele mai bune instrumente muzicale și echipamente audio profesionale din 38 categorii. Premiile acordate companiei Yamaha au fost atât pentru noul sintetizator MONTAGE, pentru noile tobe Recording Custom Drums, pentru noua linie de chitare Revstar Guitars precum și pentru inovatorul amplificator dual pentru chitară THR1000H.

Sintetizatorul MONTAGE câștigă premiul MIPA

Cu sintetizatorul MONTAGE, Yamaha a creat un nou produs de referință, atât pentru utilizare pe scenă, cât și în studio. Metoda de sinteză sonoră bazată pe Motion Control Synthesis Engine implică generatoarele de sunet FM-X și AWM2 iar echipamentul beneficiază de un control fizic diversificat ce vă permite să interacționați într-un nou mod cu întreaga interfață a acestuia. Prin această interfață de control, Yamaha MONTAGE ar putea fi unul din cele mai flexibile sintetizatoare create vreodată. Juriul a remarcat aceste inovații ale sintetizatorului Yamaha MONTAGE și a acordat instrumentului premiul MIPA 2016 în categoria „Arranger Workstation”.

Un premiu acordat noilor seturi de tobe Recording Custom Drums

Yamaha a reproiectat emblematica serie Recording Custom Series în colaborare cu artistul Steve Gadd. Seria inițială a seturilor de tobe a reprezentat un nivel de referință pentru studiourile de înregistrare timp de mai mult de 40 de ani, iar seturile de tobe ale acestei serii au fost utilizate în nenumărate recorduri emblematice Rock și Pop. Sunetul caracteristic al seriei inițiale a fost reproiectat cu ajutorul unor noi elemente ce asigură acum un sunet și mai bogat. În plus, noua versiune a seturilor de tobe este și mai ușor de acordat. Datorită acestor îmbunătățiri, noua serie Recording Custom Drums a câștigat premiul MIPA 2016 în categoria „Acoustic Drums”

Premiul MIPA pentru amplificatorul de chitară dual Yamaha THR100H

Prin amplificatoarele seriei THR, Yamaha a creat o gamă de echipamente ce vă pot ajuta să obțineți sunetul dorit cu ușurință. Noul produs Yamaha THR100H Dual incorporează funcționalitate dual-amp într-un echipament ce cântărește doar 5 kg. Ambele amplificatoare beneficiază de 5 tipuri de amp custom-voice cu overdrive natural și organic. Yamaha THR100H este un echipament ce poate simula tube-output și poate comuta între clasa A și A/B. Acesta incorporează boostere programabile individual, efecte de reverberație, simulatoare de difuzoare IR precum și intrări single sau true dual-discrete ce rezultă într-o conectivitate dual-path corespunzătoare. Pentru acest nou concept de amplificator, juriul a acordat premiul MIPA 2016 acestui amplificator în categoria „Guitar Amp”.

Noua serie de chitare electrice Revstar

Cu o inspirație ce provine de la cursele de motociclete vintage ce se desfășurau în Londra și Tokyo, datorită excelenței istorice a tehnologiei Japoneze și cu ajutorul moștenirii de 50 de ani în producția de chitare Yamaha, fiecare detaliu al modelului de chitară electrică Yamaha Revstar a fost proiectat atent pentru a evidenția trăsăturile fiecărei chitare în parte. Colecția de chitare electrice Revstar oferă o gamă variată de instrumente muzicale unice. Astfel, și seria Revstar a câștigat premiuul MIPA 2016 în categoria „Electric Guitar”.

Sursa articolului: http://europe.yamaha.com/en/news_events/about_yamaha/musikmesse_2016_mipa_award/

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.