Yamaha

Dealer Autorizat Yamaha - Music and More România

Yamaha este unul dintre cei mai renumiți producători de instrumente muzicale din lume. Instrumentele muzicale ale producătorului sunt recomandate tuturor nivelelor de pregătire, fiind potrivite atât pentru începători, școli de muzică, profesori cât și pentru interpreții profesioniști. Yamaha excelează astfel în categorii de produse precum Pian digital și Pian digital portabil, Orga electronica.

În cazul pianelor digitale cu claviatură grea, Yamaha a lansat seria entry-level Yamaha Arius (YDP), precum și pianele digitale portabile. Aceste instrumente sunt excelente pentru începători. Cu toate acestea, cea mai emblematică serie de piane digitale Yamaha este seria Yamaha Clavinova (CLP). Pianele digitale precum Yamaha CLP-535 dispun de o claviatură avansată cu escapement, o caracteristică ce apropie foarte mult acțiunea claviaturii pianului digital de cea a unui pian acustic. De asemenea, multe piane digitale Yamaha au clapele finisate în fildeș sintetic pentru o mai bună aderență a degetelor pe claviatură.

În domeniul claviaturilor electronice portabile regăsim de asemenea o mare diversitate. Modele precum Orga electronica Yamaha PSR-E353 și Yamaha NP-11 sunt soluții excepționale pentru cei ce fac primii pași în muzică. Pe de altă parte, claviaturile avansate precum Orga electronica Yamaha PSR-S670 și Yamaha Tyros-5 dispun de funcții superioare ce se adresează mai ales profesioniștilor. Claviaturile Yamaha din zona high-end pot fi utilizate atât în studio în procesul de producție muzicală, cât și live, întrucât pot fi folosite pentru a crea orchestrații, aranjamente și negative în timp real.

Nu în ultimul rând, pianiștii avansați ce doresc un instrument portabil, dar cu o claviatură grea, au de unde să aleagă. Instrumente precum pianul digital Yamaha P-45 (ce a înlocuit modelul P-35) au un preț de achiziție accesibil. Însă opțiunile nu se limitează la acest model. Pentru cei ce doresc un pian digital portabil cu un sunet cât mai apropiat de realitate, Yamaha a proiectat piane digitale portabile avansate, precum modelul Yamaha P-255, ce dispun de polifonie superioară, claviatură învelită în fildeș sintetic, conectivitate extinsă de tip Line-Out cu jack-uri de 6,35 mm, USB, MIDI și multe alte caracteristici extrem de utile profesioniștilor.